Les jóvens promeses del futbol espanyol es donen cita en el Torneig Sant Miquel

  • En la sisena edició, els jugadors del CD Onda mesuraran les seves forces amb els del València CF, Llevant UD i Elx

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Regidoria d’Esports que gestiona Francisco Chalmeta, ha presentat aquest matí junt amb els directors de metodologia i esportiu de les escoles del CD Onda, Tomás Hernández i Quique Guillamón, una nova edició del Torneig Sant Miquel.

El campionat es disputarà el dia 10 de setembre en el Camp de la Serratella com a preludi de la Fira de Sant Miquel, que se celebrarà del 23 al 25 de setembre. La VI edició reunirà en aquesta instal·lació municipal a les jóvens promeses del CD Onda, València CF, Llevant UD i de l’Elx. Tal com ha explicat Quique Guillamón, “amb aquest luxe de cartell hem considerat que el camp de La Cossa, on es venia disputant el campionat fins ara, s’ha quedat xicotet. Amb el canvi, segur que els jugadors faran gaudir més a onders i visitants”.

El torneig de futbol 11, que té entrada gratuïta, es disputarà amb una lligueta entre tots els equips, amb partits de 50 minuts, dividits en dos temps de 25 minuts cadascun. L’horari del campionat serà de 09.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

Tant el regidor d’esports Francisco Chalmeta, com els membres de l’entitat esportiva, han convidat a tots els onders a “acudir a aquesta festa futbolística que, a més de permetre que els jugadors locals s’enfronten a equips de Primera i Segona Divisió, atrau a una gran quantitat de persones a la localitat, beneficiant així a l’hostaleria i el comerç local”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.