L’Ajuntament d’Onda ofereix el servei de autobús gratuït per a l’alumnat d’ensenyança postobligatòria

  • L’equip de govern subvenciona el transport als estudiants de la UJI i de FP i batxillerat dels centres d’ensenyança de Castelló i Vila-real

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat aquest matí en la Junta de Govern Local les bases específiques de la convocatòria d’ajudes de transport interurbà de línia regular per a l’alumnat d’Educació Postobligatòria. D’aquesta manera i per segon any consecutiu, l’equip de govern subvencionarà el transport als estudiants que cursen els seus estudis en centres educatius de Vila-real i Castelló durant el curs acadèmic 2016-2017, segons ha informat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

Aquesta iniciativa inclou novament el servei d’autobús gratuït a la UJI a través de la línia regular, la qual cosa comporta major disponibilitat d’horaris per a l’alumnat. Les ajudes econòmiques es destinaran exclusivament per a subvencionar el preu per viatge, anada i tornada per dia, del curs acadèmic corresponent. 120816 Autobús Ayuntamiento Onda

Els interessats poden sol·licitar aquesta ajuda, que cobrirà el 100 % de la despesa del viatge, a partir de la seva publicació del BOP, prevista la setmana que ve, i fins al 6 de setembre. Per a poder beneficiar-se d’aquest servei de transport gratuït, els alumnes han de complir els requisits de les bases publicades tant en el BOP com en la web municipal, estar empadronats en el municipi 3 anys a comptar dels últims 5, estar matriculats en la Universitat, Batxillerat o Centres de Formació Professional públics o privats concertats fora d’Onda i necessiten línia de transport a Castelló o Vila-real. Les sol·licituds es podran presentar en el registre d’entrada de l’Ajuntament en horari del Servei d’Atenció i Tramitació (SAT), i amb l’obligació d’adjuntar la documentació següent: fotocòpia NIF/NIE o passaport de l’alumne, fotocòpia compulsada de la matrícula del curs acadèmic, còpia compulsada de qualsevol altra subvenció concedida per a la mateixa finalitat i una foto de carnet de l’alumne.

Tots els beneficiaris d’aquesta ajuda disposaran d’un carnet identificador amb fotografia de l’alumne, que hauran de presentar en cada viatge d’estudi que realitzen, junt amb un dels tiquets que li’ls facilitarà.

Finalment, l’alcalde ha destacat que, malgrat no tenir les competències en aquesta matèria, “l’Ajuntament invertirà més de 40.000 euros en aquesta acció per a facilitar als joves onders la continuïtat dels seus estudis i estalviar diners a les famílies del municipi, ja que el autobús és totalment gratuït”. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.