L’Ajuntament d’Onda fa front al deute heretat i paga el menjador social infantil de 2014

  • L’equip de govern salda el deute del Partit Popular, que no va abonar 9.501,55 euros a la Parroquia San Bartolomé en concepte de factures presentades a l’octubre de 2014

 L’actual equip de govern de l’Ajuntament d’Onda ha abonat a la Parroquia San Bartolomé  9.501,55 euros en concepte de factures impagades pel Partit Popular, corresponents al menjador social infantil dels mesos de juliol i agost de 2014. Així ho ha anunciat la tinent d’alcalde de Política Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, qui ha mostrat la seva satisfacció per poder saldar aquest deute heretat de l’anterior equip de govern que, “incomprensiblement, no va pagar en el seu moment”.

En aquest sentit, la tinent d’alcalde ha recordat que l’anterior equip de govern es va comprometre a finançar el 100% d’aquest cost i no va complir amb la seva responsabilitat. “El PP  no va abonar cap import a la Parroquia San Bartolomé, malgrat que l’Ajuntament va rebre una subvenció de la Conselleria de Benestar Social per valor de 5.482,55 euros, amb la qual es cobria les necessitats de 30 dels xiquets que van assistir durant els mesos de juliol i agost d’eixe any al menjador social infantil”, ha assegurat la tinent d’alcalde. Així mateix, ha afegit que “les factures van entrar en el registre de l’Ajuntament a l’octubre de 2014, quan governava el Partit Popular, i corresponien als aliments i nòmines dels monitors que van atindré a 45 xiquets, d’entre 3 i 16 anys”. Segons Mari Carmen Aguilella “aquests documents destapen les  mentires d’un Partit Popular que ha intentat en tot moment  desviar l’atenció de l’assumpte i s’ha dedicat a posar pals en la roda, en comptes de reconèixer el seu error i donar explicacions a la Parroquia San Bartolomé i als ciutadans”.130816 MC Aguilella Ayuntamiento Onda

L’actual equip de govern sí que compleix amb la parròquia

A diferència del que va succeir en 2014, l’Ajuntament ha abonat en temps i forma el 100% del pagament del conveni de col·laboració que te amb la Parroquia San Bartolomé per al menjador social infantil d’estiu. Aguilella ha anunciat que l’equip de govern liderat per l’alcalde Ximo Huguet, preocupat per millorar els serveis socials per damunt de qualsevol altra qüestió, ha pagat ja a la Parroquia 23.000 euros. “Aquesta inversió serveix per a salvaguardar la igualtat d’oportunitats de tots els xiquets d’Onda i assegurar a aquests menors derivats de Serveis Socials la modalitat de jornada completa de menjador, de dilluns a divendres, incloent-hi el menjar, i el desdejuni o berenar, així com les activitats que realitzen des del 4 de juliol al 31 d’agost”, ha concretat Aguilella.

L’equip de govern ha donat un pas mes enguany i ha millorat aquest servei que cobreix les  necessitats bàsiques de 45 menors, de 3 a 18 anys, durant el període estival a través d’un conveni amb la Parroquia San Bartolomé. Com a novetat, els xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys assistixen a l’Escola d’estiu’ que ofereix l’Ajuntament com una fórmula d’integració social.

Finalment, Aguilella ha mostrat el seu agraïment a la Parroquia San Bartolomé per col·laborar en aquesta labor diària de protecció als menors mes desfavorits i per  garantir una atenció de qualitat dels veïns del municipi.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.