L’Ajuntament d’Onda destina més de 115.000 euros en ajudes a domicili

  • L’equip de govern actual inverteix aquesta quantia que serveix per a atendre a tots aquells majors del municipi sense recursos

L’Ajuntament d’Onda ha destinat fins a avui més de 115.000 euros en ajudes a domicili per a atendre “a les persones majors del municipi que compten amb menys recursos econòmics”.

Segons ha informat la regidora de Política Social del consistori, Mari Carmen Aguilella,ja s’han tramitat un total de 114 sol·licituds d’aquest servei d’ajuda a domicili (SAD), però la previsió és que més persones majors dependents ho sol·liciten enguany. “Creiem que la despesa anual del SAD municipal podria ascendir en aquest exercici a 150.000  euros, més 30.000 euros que finançarà la Conselleria”.

A través d’aquesta prestació bàsica, l’equip de govern liderat per l’alcalde Ximo Huguet, “pretén que els ciutadans majors d’Onda passen el major temps possible en el seu propi entorn”. En aquest sentit, Aguilella ha destacat que “professionals qualificats duen a terme un conjunt d’actuacions preventives, formatives, i rehabilitadores que atenen les activitats bàsiques de la vida diària d’aquestes persones majors d’Onda”.

Finalment, Aguilella ha recordat que l’Ajuntament d’Onda ofereix altres serveis que complementen l’ajuda a domicili com el “Menjar a casa” o la teleassistència i teleajuda, que estan dirigides a aquelles persones majors que viuen soles en els seus domicilis i serveixen perquè les famílies puguen sentir-se més recolzades i segures”.

MC Aguilella Ayuntamiento Onda

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.