La Biblioteca Infantil d’Onda es converteix en un hospital de llibres

  • La Regidoria d’Educació ofereix a l’estiu aquesta i altres activitats per a conscienciar i divertir als més xicotets del municipi mentre els familiars concilien la vida familiar i laboral

Xiquets i xiquetes onderes han participat aquesta setmana en la divertida activitat que ha proposat la Biblioteca Infantil d’Onda.

Decorada per a l’ocasió, la instal·lació municipal s’ha convertit en un hospital per a curar llibres. Totalment equipats amb un material quirúrgic compost per maletí, tisores, agulla, fil i cel·lofana, els doctors i doctores han diagnosticat la malaltia de cada llibre deteriorat i li han aplicat el tractament més adequat. Després de protegir aquells llibres desgastats per l’ús, els han tornat a les estanteries.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament Onda, Encarna Ribes, ha explicat que, “amb aquesta activitat, els més menuts desenvolupen una actitud crítica sobre l’atenció dels llibres, posant en valor la idea de reutilitzar i reciclar materials”. Ribes ha destacat que “es tracta d’un taller inclòs en la variada programació d’activitats que l’Ajuntament ha planificat per als mesos de juliol i agost”. L’objectiu de l’equip de govern és “ajudar en la conciliació de la vida familiar i laboral dels veïns del municipi, oferint al mateix temps, propostes divertides i didàctiques per als més menuts durant les vacances”. En aquesta línia ha recordat que durant aquestes setmanes estiuenques s’han realitzat una gran quantitat de tallers, jocs, contacontes o exposicions amb dibuixos dels artistes mes joves del municipi.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.