Finalitza el menjador infantil d’Onda que aquest estiu ha atès a 45 menors

  • L’alcalde Ximo Huguet participa en l’última jornada d’aquest servei municipal que pretén assegurar una alimentació saludable i fomentar la integració social

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha visitat aquest matí el menjador infantil de la localitat que ha atès aquest estiu a 45 menors de famílies en risc d’exclusió, durant el període estival, a través d’un conveni amb la Parroquia San Bartolomé.

Avui era l’últim dia d’aquest servei que ha posat en marxa l’Ajuntament, amb una inversió d’aproximadament 23.000 euros, per a salvaguardar la igualtat d’oportunitats de tots els xiquets d’Onda. Del 4 de juliol al 31 d’agost, el consistori ha assegurat a aquests menors derivats de Serveis Socials la modalitat de jornada completa de menjador, de dilluns a divendres, incloent-hi el menjar, i el desdejuni o berenar.

Els onders de 3 a 18 anys han vist cobertes les seves necessitats bàsiques gràcies a aquest servei que, a més de procurar una alimentació saludable, completa, equilibrada i variada, ofereix als xiquets i xiquetes diferents activitats, excursions i tallers com a fórmula d’integració social. Concretament, i com a novetat, els xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys han assistit a l’Escola d’estiu’, que ofereix l’Ajuntament, i des de la parròquia se’ls ha aplicat “un reforç escolar adaptat a cada usuari i fomentat l’educació, posant èmfasi en valors com la igualtat, i treballant l’autoestima, la relació amb els altres i l’autocontrol”.

L’alcalde Ximo Huguet ha assegurat després de la visita que una de les prioritats de l’equip de govern és “protegir a les famílies d’Onda que més ho necessiten, en especial als menors”. Per això, ha confirmat que “aquest servei continuarà oferint-se per a garantir una atenció de qualitat dels veïns del municipi”. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.