Finalitza amb èxit l’última edició de l’Escola d’estiu d’Onda

  • Més de 500 joves han participat enguany en aquest programa municipal que permet als pares i mares del municipi conciliar la vida laboral i familiar

Aquesta setmana ha finalitzat l’última edició de l’Escoleta d’Estiu en la qual han participat més de 500 xiquets i xiquetes d’Onda. La regidora d’Educació de l’Ajuntament, Encarna Ribes, ha estat present en la jornada de clausura d’una de les tres escoletes que el consistori ha oferit perquè els jóvens onders, durant els mesos d’estiu, realitzen diversos esports, aprenguen tècniques ceràmiques i es divertisquen amb activitats artístiques.

Concretament, Ribes ha visitat el Museu del Taulell on 40 xiquets i xiquetes han exposat  els treballs que han realitzat durant l’última quinzena del mes d’agost. La regidora ha pogut comprovar com els alumnes han posat en pràctica tot el que han aprés durant aquest estiu en una escola ceràmica que ha programat diferents activitats, jocs, tallers, excursions i visites guiades. Tal com ha explicat Ribes, “els alumnes han adquirit de forma divertida diversos coneixements de la cultura del taulellet a través dels seus propis descobriments”.

Ribes ha recordat que esta escoleta s’ha desenvolupat durant tot l’estiu en quatre torns de dos setmanes cada un en la instal·lació museística. A més, l’Ajuntament ha oferit dos modalitats alternatives durant el mes de juliol, ‘Un estiu d’art’ i ‘Un estiu esportiu’, “que han permès als pares i mares del municipi conciliar la vida laboral i familiar per mitjà d’un entreteniment educatiu”.

Així mateix, ha valorat molt positivament les millores que ha realitzat l’equip de govern respecte a 2015, “a fi d’atendre les demandes i necessitats de les famílies d’Onda”. Per exemple, ha destacat l’èxit de la nova escoleta ‘Un estiu d’art’. “Aquest taller,  que tenia la peculiaritat d’unir dos etapes educatives, Infantil i Primària, ha complit amb les expectatives i ha possibilitat que les famílies amb fills en diferents edats puguen tindre agrupats en una mateixa ubicació”, ha afirmat Ribes.  De la mateixa manera ha recordat que aquesta edició “vam ampliar l’horari del servei d’acollida de l’Escoleta de ceràmica’,  completament gratuït, per als pares i mares que ho necessitaren”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.