Onda presenta per a setembre el Different Day Festival, amb rock, punk i electrònica

Grups com Boikot, Narco, Hamlet o Gomad!&Monster actuaran el 24 de setembre en la localitat

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Onda, que encapçala Asensio Blaya, ha anunciat una cita musical per al mes de setembre. El pròxim 24 de setembre, a partir de les 18.00 hores, arriba a Onda el Different Day Festival (DDF) amb un cartell molt variat i tres escenaris.

El regidor Asensio Blaya ha informat aquesta vesprada en una roda de junt amb el promotor local de l’esdeveniment, José Mañez d’Ocultas Producciones, que “Onda acollirà per primera vegada aquest festival que va collir grans èxits a Betxí l’estiu passat”. En aquesta ocasió, importants grups com Boikot, Narco, Hamlet, Def Con Dos, Gatillazo o La Desbandada, actuaran en dos grans escenaris en el Recinte Multiusos del municipi. A partir de les 20.00 hores, en la zona exterior, arrancaran les actuacions de música electrònica en el tercer escenari. En el de Máxima FM actuaran dj Brian Cross, el grup madrileny Gomad!&Monster, i Eyes Of Providence, Stile, així com DJRV Music.

Blaya ha informat que les entrades anticipades per a assistir a DDF d’Onda costaran 20 euros, que seran en taquilla 25 euros. Els interessats que només desitgen adquirir entrades anticipades per a l’escenari de Màxima FM tindran un preu de 13 euros, sent en taquilla 18. “De nou, es torna a fer un esforç perquè els empadronats es beneficien de preus més econòmics”, ha destacat Blaya. D’aquesta manera, els onders podran comprar les entrades per a tot el festival per 17 euros, sent 10 euros el preu únicament per a l’escenari de música electrònica. Les entrades es posaran a la venda en el Teatre Mònaco d’Onda els dijous 11 i 18 d’agost, de 11.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores; i els divendres 12 i 19 d’agost de 18.00 a 20.00 hores. Les entrades també estan disponibles en els bars de la localitat Druida, Maná Bar, El Galeón i el Kiosco Serra Espadà.

Amb aquesta proposta “diferent” programada per als més joves, Blaya espera que la primera edició a Onda siga un èxit i que en aquest esdeveniment musical “la conveniència i l’oci siga l’excusa perfecta perquè onders i visitants gaudeixen també de les múltiples possibilitats que ofereix la nostra ciutat”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.