Onda presenta dos concerts nocturns i la Fira Medieval com a oferta turística aquest estiu

  • Música en directe, tornada a l’època medieval, degustació de rica gastronomia local i passejos per un centre històric declarat Bé d’Interès Cultural, són algunes de les propostes que oferix la localitat durant l’època estival


El municipi espera rebre molts visitants durant aquest estiu atrets pels encants que oferix la seva grandiosa fortalesa, el castell musulmà del segle X, i un centre històric declarat  conjunt històric-artístic i Bé d’Interès Cultural (BIC).

L’àrea de Dinamització Econòmica, dirigida pel tinent d’alcalde Ángel Badenas, continua treballant en el Pla Estratègic de Turisme de l’equip de govern que contempla noves iniciatives que facen d’Onda una destinació preferent, en compte d’excursionista. En aquesta línia, oferixen els dissabtes de juliol i agost una sèrie d’activitats planificades per a atraure a turistes que, a més de visitar el patrimoni cultural que oferix el municipi, acaben degustant la seva rica gastronomia i pernoctant en els hotels de la localitat. Concretament, Badenas s’ha referit a les actuacions musicals que es realitzaran en directe en el castell de ‘Luces de Sefarad’ i ‘Mara Aranda’, els dies 30 de juliol i 13 d’agost, després de la rutes nocturnes sota els estels  que es realitzen tots els dissabtes a la nit i en les quals el turista visita l’interior del Castillo, el Museu Arqueològic i el centre històric.

El plat fort del mes d’agost serà la Fira Medieval, que enguany tindrà lloc el cap de setmana del 19 al 21 d’agost. Concerts de música antiga, torneig de cavalls, espectacles de màgia o tallers infantils formaran part d’un programa variat que uneix desenes d’activitats per a públic de totes les edats.

Badenas ha destacat que, a més d’activitats en el centre històric i el castell, “Onda presenta un ventall de propostes que convertixen la ciutat en una forta alternativa per al turisme”. El municipi, que es troba als peus del Parc Natural de la Serra Espadà, “disposa de múltiples rutes de senderisme i un entorn en què la diversió i l’esport d’aventura estan assegurats en l’embassament del Sitjar, on es poden viure experiències úniques rodejats de naturalesa”.

Finalment, el tinent d’alcalde ha assegurat que l’equip de govern liderat per l’alcalde Ximo Huguet avança en “un Pla Estratègic de Turisme que mostrarà al món els encants que oferix Onda, de manera que la ciutat es dinamitzarà econòmicament i es convertirà en un referent turístic tot l’any”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.