L’Ajuntament lliura els diplomes als majors d’Onda que han finalitzat els tallers

  • 270 usuaris es beneficien dels tallers que organitza el consistori planificats per a millorar la seva qualitat de vida

En el Centre Integral de Majors (CIM) d’Onda ha tingut lloc la clausura de diferents tallers, en els que han assistit 270 usuaris que han rebut els diplomes que acrediten la seva participació.

La tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha fet entrega dels diplomes, en presència de la directora del CIM, Gumi García, i d’alguns monitors. Ribes ha mostrat la seva satisfacció després de comprovar la gran acceptació que continuen tenint aquests cursos. En aquest sentit ha afirmat que “l’alt índex de participació és una mostra de l’èxit d’aquests tallers que proposa el consistori planificats per a millorar la qualitat de vida dels majors onders, afavorint les seves oportunitats de desenvolupament per a una vida saludable”.

Concretament, un total de 40 usuaris s’han beneficiat de l’últim taller de ‘Ceràmica per a la mobilitat de les mans’. Ribes ha recordat que els usuaris derivats pels fisioterapeutes del centre han realitzat activitats de recuperació i millora de mobilitat utilitzant material ceràmic. Així mateix, durant els mesos de maig, juny i juliol, 100 usuaris repartits en dos grups han participat en el curs de gimnàstica, altres 30 en el de sevillanes i més de 100 onders han exercitat la seva memòria.

Finalment, Ribes ha assegurat que l’equip de govern, “en el seu compromís de continuar treballant per el benestar dels nostres majors, proposarà per al següent curs una nova programació pensada per a cobrir les necessitats i demandes d’aquest col·lectiu que té un important valor per a la societat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.