L’Ajuntament executa les obres de condicionament de la via pública

·         Les tasques de reasfaltat han començat i compten amb una inversió aproximada de 130.000EUR

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Territori, ha posat en marxa el pla d’adequació de la via pública en la ciutat. L’actuació, la inversió de la qual ascendix a prop de 130.000€, contempla el reasfaltat de diversos carrers i vials de la localitat, amb la intenció de millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

L’edil delegat de la regidoria de Territori, Ángel Badenas, ha declarat que la iniciativa s’emmarca dins del Pla Municipal de manteniment d’infraestructures i vies públiques. “Els servicis tècnics del departament de Territori, en l’Ajuntament d’Onda, han fet una valoració d’aquelles zones que estaven més deteriorades i en funció de la seua valoració tècnica i del pressupost, hem planificat una acció i estem ja planificant pròximes actuacions en altres vials”.

En este sentit Badenas ha explicat que “se han tingut en compte els vials més freqüentats com, els accessos al Mercat Municipal, carrer Ribesalbes, Sant Lluís i Sant Antoni Abad, així com l’accés a l’Institut i al Museu de ceràmica i el carrer les Forques, uns dels carrers dels polígons industrials. La política és, dins d’allò que està més deteriorat, fer primer els carrers més transitats i que menys condicions de seguretat oferien.

No obstant Badenas ha recalcat que esta no és l’única iniciativa que realitzaran en este sentit, atés que ha recalcat que hi ha més vials que necessiten un reasfaltat, raó per la qual ja estan ultimant els detalls de pròximes actuacions urbanes. Així, doncs, amb esta actuació està previst el reasfaltat de la Rotonda del Carrer Paterna, l’Avinguda Ribesalbes, els carrers Sant Lluís i Sant Antoni Abad, així com l’accés des del Raval del Castell al carrer Enginyer Echegaray, el carrer Mestre Caballero, l’accés al col·legi Monteblanco i carrer Les Forques.

Badenas ha conclòs explicant que “les labors de reasfaltat s s’han iniciat coincidint amb la temporada estival, amb la finalitat de provocar les menors molèsties als ciutadans”. En este sentit, coincidint amb el període vacacional, i el descens del tràfic en el nucli urbà, l’edil assenyala que “es el moment més òptim per a dur a terme estes actuacions” que ha estimat es prolongaran fins a dimecres que ve.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.