L’Ajuntament d’Onda ofereix ‘Cine d’estiu al teu barri’ tots els dijous del mes de juliol

  • L’equip de govern incrementa l’oferta d’oci i acosta als barris una programació gratuïta de cine d’estiu

L’Ajuntament d’Onda, des de la Regidoria de Cultura, organitza per al mes de juliol un cicle de ‘Cine d’estiu al teu barri’, oferint pel·lícules dirigides a tots els públics, a l’aire lliure.

La tinent d’alcalde de Promoció Cultural de l’Ajuntament, Encarna Ribes, ha explicat que amb aquesta iniciativa “l’equip de govern acosta el cine als barris i fomenta les relacions entre els veïns, que segur gaudiran de vetlades en bona companyia sent espectadors d’entretingudes pel·lícules d’estrena”.

Ribes ha anunciat que cada dijous del mes de juliol es projectarà cine infantil, familiar i d’altres gèneres en un barri diferent d’Onda. Totes les pel·lícules seran gratuïtes i donaran començament a les 22.30 hores. Aquest dijous 7 comença la programació amb la pel·lícula romàntica ‘Tenemos que hablar’, en la pista poliesportiva del barri del Castell. El dijous 14, es projectarà la comèdia espanyola ‘Embarazados’, en el frontó d’Artesa. El 21 de juliol, en la plaça 8 de març, s’oferirà un clàssic de Walt Diseny, ‘Zootropolis’. El dijous 28 de juliol finalitzarà el cicle de ‘Cine d’estiu AL teu barri’ amb un drama protagonitzat per Antonio Banderas, ‘Altamira’.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.