L’Ajuntament d’Onda millorarà el carrer Moncofa a petició dels veïns

  • A través de fons propis i amb un pressupost de 165.000 euros, l’equip de govern contínua materialitzant el Pla d’Obres de Millora de Barris

La regidora d’urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha informat aquest matí sobre la propera intervenció que va a dur a terme l’equip de govern per a millorar el carrer Moncofa.

Amb un pressupost de 165.000 euros, l’obra contempla la pavimentació de les tres pastilles centrals de l’albereda amb material ceràmic, continuant així amb la mateixa actuació que es va realitzar en el carrer Joan Fuster. Així mateix, Piquer ha informat que es plantaran uns arbres en la zona.

200716 Obra Ayuntamiento Onda calle MoncofaLa regidora ha explicat que “aquesta actuació era una demanda dels veïns d’Onda, que volien que el carrer estiguera en les millors condicions possibles”, i servirà per a “evitar les molèsties de brutícia que provoca la terra situada en la mitjana del carrer”.

Aquesta és una intervenció més que l’Ajuntament durà a terme enguany inclosa en el Pla d’Obres de Millora de Barris que pretén arreglar els carrers i solucionar les xicotetes molèsties que es troben els onders al seu dia a dia. “Després de diverses reunions amb els veïns a través de la campanya participativa ‘L’alcalde al barri’ i el posterior estudi dels tècnics municipals de l’àrea, l’equip de govern està complint amb les peticions dels onders de forma gradual per a evitar molèsties”, ha destacat Piquer. En aquest sentit, la regidora ha explicat que “les xicotetes obres i la gestió de les reivindicacions dels onders són la nostra prioritat, al contrari del que succeïa en la passada legislatura quan s’invertia els diners dels veïns en obres faraòniques i innecessàries”.

Pla d’Obres de Millora de Barris

Incloses en el Pla d’Obres de Millora de Barris, que posa de manifest el treball constant a peu de carrer de l’equip de govern, es troba l’actuació en el barri del Tossalet. La regidora ha informat que aquesta actuació, que finalitzarà aquesta setmana, ha comptat amb una inversió 30 mil euros i ha consistit en l’adequació de distintes voreres dels carrers Tossalet, Montserrat i San Bartolomé.

Finalment, Piquer ha anunciat que a través de fons propis, l’equip de govern preveu urbanitzar el barri del Castillo, mitjançant la pavimentació de distintes voreres; i adequarà la zona verda d’Artesa situada en la part alta de la carretera, canviant el mobiliari urbà, millorant el jardí i instal·lant jocs infantils. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.