L’Ajuntament d’Onda incrementa les subvencions per a la contractació

  • Els mesos d’abril, maig i juny s’han efectuat un total de 14 contractes, amb un import de 14.500 euros

L’Ajuntament d’Onda, ha incrementat les subvencions de contractació respecte l’any 2015, amb un total de 14 contractes en el trimestre abril, maig i juny, altres 9 contractes al juliol, sense comptar 8 sol·licituds que estan pendents de tramitació, la qual cosa suposa altres 22 contractes amb un import màxim de 17.100 euros.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha mostrat la seua satisfacció per les xifres registrades, afirmant que “la gestió de l’equip de govern, ha aconseguit que s’incrementen les contractacions, la qual cosa és un indici d’una gradual recuperació econòmica en el nostre municipi”. En este sentit, el primer edil ha subratllat que s’han presentat en l’últim trimestre un total de 26 sol·licituds, la qual cosa es traduïx en 44 contractes subvencionables.

Alcalde de Onda, Ximo Huguet (2)

Així mateix, Huguet ha contrastat les dades de contractacions amb el descens de nombre de ciutadans en situació de desocupació, segons les últimes dades de desocupació del mes de juny, facilitats pel Servef, que informen d’un descens en 62 parats. Així, doncs, Huguet ha assenyalat que respecte a 2015 s’ha registrat en 2016 un descens en 446 persones en desocupació en el municipi. “Les últimes dades de desocupació referents al mes de juny ens donen una xifra positiva, la qual cosa ens motiva a continuar treballant en esta línia amb col·laboració entre institucions i entitats per a combatre el problema de la desocupació. Tenim un repte col·lectiu que és acabar amb esta lacra social”.

Finalment, el primer edil ha conclòs afirmant que “el equip de govern socialista continuarà treballant per a afavorir la contractació d’ondenses així com de col·lectius amb dificultats d’inserció laboral i a fomentar l’ocupació estable a través de la contractació indefinida directa i la conversió de contractes temporals en indefinits”. En este sentit, Huguet ha recordat les polítiques d’ocupació dutes a terme per l’equip de govern, en les que ha destacat els incentius a empreses de la ciutat per la contractació de nous treballadors. Així, doncs, a través de l’àrea de dinamització econòmica del consistori, “estes ajudes suposen un estímul al sector privat a l’hora de realitzar contrataciones”, asseverava Huguet recordant que “Onda destina 500 euros per la contractació durant 3 mesos, 1.000 euros per la contractació de sis mesos, així com 1.500 euros per la contractació indefinida, sense oblidar que a estos incentius hi ha cal sumar una bonificació addicional de 200 euros, en el cas que es contracten persones de llarga duració en la desocupació, en risc d’exclusió o autònoms que contracten al seu primer treballador”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.