L’Ajuntament d’Onda fomenta l’ocupació del sector agrari contractant a 20 persones

L’equip de govern impulsa l’ocupació a través d’una Brigada Verda formada per onders aturats que es dedicaran a netejar camins, solars, sengles, així com a altres tasques de manteniment dins del terme municipal

L’Ajuntament d’Onda contractarà a 20 treballadors en situació de desocupació del règim agrari per a la neteja i manteniment de camins i solars municipals. El programa suposa una inversió total de 47.942,22 euros i s’ha impulsat dins del marc de col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals per a la contractació de treballadors aturats.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Territori de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha explicat que la subvenció concedida pel Servei Públic d’Ocupació Estatal ascendeix a un import total de 38.872,27 euros, mentre que l’aportació municipal serà de 9.069,95 euros. Brigada Verde Onda

El proper 1 d’agost començarà a treballar el primer equip de Brigada Verd format per 9 peons i un oficial, que es dedicarà a netejar camins, solars municipals, sengles, així com altres tasques de manteniment dins del terme municipal. El proper mes de setembre començarà a treballar la segona quadrilla formada per altres deu onders que han sigut seleccionats de manera transparent i sota la supervisió dels tècnics de l’INEM, de l’Ajuntament i dels representants sindicals.

Badenas ha expressat la seva satisfacció per aquests contractes i ha assegurat que l’Ajuntament “treballa amb preocupació i interès davant del foment d’ocupació com una de les seves prioritats”. També es va referir a “l’esforç econòmic” que està fent el consistori davant de la contractació d’aquests aturats durant els mesos d’estiu, a jornada completa.

Finalment, el tinent d’alcalde de Territori ha explicat que, amb aquesta actuació, l’equip de govern liderat per l’alcalde Ximo Huguet aposta pel “manteniment de l’àrea rural de la població, alhora que compleix amb el seu programa de govern actuant sobre la lluita contra la desocupació, que junt amb l’exclusió social és un dels principals eixos d’acció dels socialistes”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.