L’Ajuntament d’Onda clausura amb èxit el taller d’ocupació

  • Un total de 24 veïns de la ciutat han participat al llarg dels últims 9 mesos en els tallers de formació

L’Alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat del director general de Planificació i Servicis, del Servici Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), Juan Ángel Pollatos, ha clausurat amb èxit els tallers d’ocupació promoguts per l’administració local, amb la col·laboració de la Generalitat, en un acte celebrat en les instal·lacions del l’aulari formatiu de Monteblanco.

 Un total de 24 veïns de la localitat han cursat durant 9 mesos els mòduls de formació d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions públiques així com la formació de Treballs auxiliars en conservació i millores de muntanyes.

El Primer Edil, ha clausurat la primera edició dels dos mòduls del Taller d’Ocupació declarant que “els Tallers són una iniciativa que té com a objectiu aconseguir la inserció laboral de ciutadans del municipi fomentant la formació i especialització en matèries com la sanitat o la conservació del teixit forestal”.

escuelatalleronda1º

En este sentit Huguet ha declarat que “encara que les competències, per a l’administració local, en polítiques actives d’ocupació són limitades, en tant que siga possible estem fent tot el que està en la nostra mà, així com conjuntament amb altres administracions, per a fomentar l’ocupació en la nostra ciutat”.

Per la seua banda Huguet ha mostrat la seua satisfacció per esta iniciativa, atés que explicava, ha aconseguit formar a diversos ciutadans així com donar l’oportunitat de fer pràctiques en diverses instal·lacions perquè isquen preparats per a l’entorn laboral. “Per a mí, és una gran satisfacció tot el que han estat aprenent en estos tallers i crec que també ho ha sigut per a vosaltres, ja que així m’ho han transmés” assenyalava.

No obstant això, l’Alcalde ha aprofitat la clausura dels Tallers d’Ocupació per a recordar, que per a l’Ajuntament este assumpte és una prioritat per a combatre la desocupació, raó per la qual s’està treballant en noves accions que fomenten la contractació de ciutadans en Onda amb la finalitat de reactivar l’economia local.

Cal assenyalar que, la posada en marxa dels Tallers d’Ocupació, ha suposat, a més, la contractació de 5 persones en càrrecs de director, auxiliar administratiu, monitors i docent de suport.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.