L’Ajuntament aconsegueix que s’arreglen algunes deficiències de la Secció IES Serra d’Espadà

  • Els informes i les reunions de l’alcalde i els tècnics municipals del consistori es tradueixen en la instal·lació de gàrgoles en les cobertes de la zona d’aules que evitaran l’acumulació d’aigua quan ploga

Les distintes reunions que ha mantingut l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, amb la Conselleria d’Educació obtenen els primers resultats. Així ho ha assegurat Huguet després de la visita junt amb la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Encarna Ribes, a la Secció IES Serra d’Espadà, on des de fa dies s’està duent a terme la instal·lació d’unes gàrgoles per a solucionar el problema que provocava la inexistència de desaigües en una zona de l’institut.

El passat hivern, l’alcalde es va desplaçar a l’institut, junt amb l’arquitecte municipal, per a intentar solucionar com més prompte possible el mal estat de les instal·lacions educatives. Davant de la preocupació per la situació en què es trobava aquest centre, es va comprometre a recolzar totes les accions que realitzaren tant la directiva, com el professorat i l’AMPA i va enviar un elaborat informe per a donar a conèixer a la Conselleria totes les deficiències de la construcció. També es va reunir amb Inma Sánchez, coordinadora de la Secretaria Autonòmica d’Educació, per a abordar les necessitats que té el municipi en matèria educativa, com els problemes estructurals que presenten els centres educatius CEIP Miralcamp i la Secció de l’IES Serra d’Espadà .

Quant a la Secció de l’IES, Huguet ha recordat que una de les reclamacions posades sobre la taula era la inexistència de desaigües en les cobertes de la zona d’aules. “Quan plovia, l’aigua s’acumulava en les cobertes perquè eren planes i no tenien eixida, per la qual cosa acabava sobreeixint per la pròpia façana de l’edifici”, ha explicat Huguet, qui ha informat que “posteriorment sol·licitem, com a mesura pal·liativa, la col·locació d’unes gàrgoles per a evitar l’acumulació d’aigua”. En aquesta línia, Huguet ha comprovat in situ com s’està duent a terme la instal·lació d’aquestes canalitzacions “aprofitant l’època estival, en la qual els escolars no es troben en el centre”.

Finalment, Huguet ha informat que espera que durant el mes d’agost la Conselleria d’Educació actue en el CEIP Miralcamp i ha insistit que “malgrat que no és responsabilitat de l’Ajuntament, l’equip de govern està fent tot el que es puga per a solucionar els problemes que presenten els centres, perquè tant l’alumnat com el professorat estudien en les millors condicions possibles. En aquest sentit, continuarem treballant i exigint responsabilitats i accions a qui corresponga”, ha conclòs l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.