La Policia Local d’Onda imparteix xarrades d’Educació Vial a usuaris del CO El Molí

Agents de la Policia Local d’Onda han impartit dues xarrades formatives als usuaris del Centre Ocupació El Molí amb l’objectiu de fomentar l’autonomia vial de les persones amb diversitat funcional, reforçar la seva integració en la societat i, sobretot, afavorir la seva seguretat vial.

050716 Educación Vial Policía Local Onda a CO Molí

La regidora de Policia del consistori, Mari Carmen Aguilella, ha agraït als alumnes “l’interès i il·lusió” que han posat en aquest curs que s’ha realitzat per primera vegada a Onda i que “contribueix a fer més autònoms i independents a aquest col·lectiu amb discapacitat”.

Per la seva banda, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Onda, Miguel Ángel Izquierdo, ha explicat que durant les sessions s’ha treballat com a eix transversal en les àrees més sensibles relacionades amb el tràfic rodat. En aquest sentit ha fet referència a l’autonomia personal, la integració social en el mapa comunitari relatiu a les normes de circulació i al reconeixement dels principals senyals de circulació i el seu significat. Izquierdo ha explicat que “l’activitat s’ha adequat als ritmes d’aprenentatge i necessitats d’aquests alumnes amb discapacitats” i ha assegurat que “tornarem a repetir aquesta experiència que ha sigut tan satisfactòria i gratificant, tant per a la Policia Local com per als usuaris del centre”.050716 Foto grupo Educación Vial Policía Local Onda a CO Molí

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.