La Policia Local d’Onda garantirà la seguretat en la festivitat del Salvador

  • Un important operatiu especial de la Policia Local vetlarà per a prevenir i actuar davant de qualsevol tipus d’incidència durant les festes en honor al patró

La Policia Local reforçarà amb un total de 50 agents els seveis destinats a garantir la seguretat tant en el propi municipi com en l’Ermitori durant els actes de la festivitat del Salvador, que se celebraran els dies 5 i 6 d’agost. Així ho ha assegurat la regidora de Policia de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, després de mantindre una reunió de treball junt amb el regidor de l’àrea de Festes, Joventut i Igualtat, Asensio Blaya; amb la tècnic municipal de l’àrea de festes, Amparo Ramos; i amb l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo.

240716 Reunión Seguiridad Salvador

Aguilella ha assegurat que la intenció de l’Ajuntament és la de “prevenir i fer front a qualsevol tipus incidència que es puga produir”, amb l’objectiu que “es visca un cap de setmana de diversió responsable”. Per a aconseguir-ho, l’Ajuntament ha preparat un important dispositiu de seguretat davant de l’arribada de les festes en honor al patró, el Salvador. “Esperem que a actes com la Romeria, el 5 d’agost, o al concert de Raphael, el dissabte 6, acudisquen milers de persones, per la qual cosa s’ha planificat un intens desplegament de mitjans i unitats a fi de garantir la seguretat i el gaudi d’onders i visitants”, ha dit Aguilella.

Pel que es referix a este dispositiu de seguretat, els efectius de la Policia Local començaran a senyalitzar les zones i carrers del municipi a partir del dilluns 1 d’agost. En aquest sentit, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo ha destacat que es “garantiran la seguretat ciutadana en l’entorn afectat per la celebració dels esdeveniments, tant en el seu vessant d’orde públic com en matèria de seguretat viària”. Concretament, l’Ajuntament reforçarà la presència policial les 24 hores del dia en l’Ermitori a fi d’observar una correcta vigilància, no sols del tràfic rodat sinó també com a prevenció de la seguretat ciutadana de veïns i comerciants. A més, Izquierdo ha destacat que “almenys dos patrulles policials també estaran presents de forma permanent en el Recinte Multiusos”, on a partir de les 00.30 hores començarà la festa musical amb les actuacions de l’orquestra Druida i la sessió amb DJ Josvi.

Pel que fa a l’actuació de Raphael, el 6 d’agost, en el Recinte Multiusos a partir de les 23.00 hores, Izquierdo ha informat que “per a evitar qualsevol tipus incident, comptarem amb la presència policial i amb la col·laboració dels voluntaris i membres de Protecció Civil”.  Així mateix, a partir de les 10.00 hores es tallarà el tràfic d’accés al carrer Torrechiva en el cantó amb avinguda Montanejos, deixant tancat i sense estacionament de vehicles en tota la zona que rodeja al Recinte Multiusos on tindrà lloc el concert, podent únicament accedir els vehicles autoritzats, com són: minusvàlids, premsa, ambulància, organització, servicis policials i d’emergència.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.