Generalitat Valenciana felicita públicament, per mèrit en el treball, a tres agents de la Policia Local d’Onda

  • L’Oficial Joaquín Moreno Molina i els agents Esther Cifre Gallego i Juan Manuel Chiva Ramos reben la Distinció de la Generalitat

Generalitat Valenciana ha emés una felicitació pública dirigida a tres agents del cos de la Policia Local d’Onda, pel compliment de les seues funcions relacionades amb la seguretat pública, en un acte celebrat en les instal·lacions de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) a Cheste, presidit per la Consellera de Justícia Gabriela Bravo, així com pel director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a Emergències, José María de Ángel. Per la seua banda, en representació de l’Ajuntament d’Onda, també han acudit a l’acte Mª Carmen Aguilella García, Tinent d’alcalde Àrea d’Administració, Servicis Municipals i Política Social de l’Ajuntament d’Onda així com l’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Onda, Miguel Ángel Izquierdo.

Policia Local Onda Galardonada

La felicitació pública de l’administració autonòmica ha sigut dirigida a l’Oficial Joaquín Moreno Molina així com també als agents Esther Cifre Gallego i Juan Manuel Chiva Ramos, en reconeixement a la labor que van exercir el passat dia 2 de novembre de 2015, quan les pluges registrades en la localitat, aconseguint els 160-180 litres per metre quadrat, van provocar més de 150 incidències. Concretament, tal com detalla l’informe enviat a Generalitat pel Primer Edil de l’Ajuntament i subscrit en sessió Plenària municipal per la resta de corporació, es requeria concessió de la Felicitació Pública, a títol individual, per l’actuació que van dur a terme en la dita data.

Les inclemències meteorològiques registrades en la ciutat d’Onda, el passat 2 de novembre, van requerir de la presència de tots els funcionaris de la Policia local, donat l’elevat número requeriments i incidències.

 Especialment, els tres agents guardonats, van intervindre en el salvament d’una conductora que va ser extreta del turisme que conduïa, mentres transitava per l’avinguda Constitució, a l’altura del barranc de Beniparrell, el seu vehicle va ser desbordat, amb el conseqüent perill per a la pròpia ciutadana així com per als propis agents, finalment no va caldre lamentar danys personals.

Per la seua banda, l’edil Mª Carmen Aguilella, ha ressaltat la labor que va dur a terme la Policia Local d’Onda en la dita actuació, així com s’ha mostrat orgullosa per la distinció que han rebut els tres membres de la Policia Local. No obstant ha aprofitat l’ocasió per a destacar la part “més humana dels nostres agents”, assenyalava. “Ells van posar en risc la seua vida per a ajudar als demés. No hem d’oblidar que parlem d’un barranc. Per això em sent molt orgullosa de que tres dels nostres agents hagen rebut esta distinció, encara que vull assenyalar que és un mereixement que faig extensiu als 60 membres que composen el col·lectiu de la Policia Local d’Onda”.

Així mateix, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Onda, Miguel Ángel Izquierdo, també ha mostrat el seu orgull pel reconeixement als tres agents condecorats. “Es un motiu d’orgull poder assistir en el dia de hui a esta entrega de condecoracions de la Generalitat Valenciana, on tres dels nostres agents reben menció i reconeixement per fets tan ressenyables. Tot això ens indica que estem en el camí correcte, situant la Policia Local d’Onda en les més altes cotes de professionalitat i sent perquè un exemple d’abnegació i entrega, com així ho demostra tan alta distinció”, ha conclòs.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.