Esport, art i ceràmica en el primer dia de l’Escola d’estiu’ d’Onda

  • Arranca aquest programa municipal que permet als pares i mares del municipi conciliar la vida laboral i familiar

  • 255 joves onders participen en les activitats d’aquesta primera quinzena de juliol

Aquest matí ha començat una nova edició de l’Escola d’Estiu d’Onda amb 255 xiquets que durant els pròxims 15 dies realitzaran diversos esports, aprendran diferents tècniques ceràmiques i es divertiran amb les activitats artístiques. Enguany l’Ajuntament ofereix tres modalitats d’escola que permetran als pares i mares del municipi conciliar la vida laboral i familiar mitjançant un entreteniment educatiu que assegurarà la diversió, distracció i formació dels més joves d’Onda durant l’estiu.

La regidora d’Educació Encarna Ribes ha anunciat que queden algunes places disponibles en ‘Un estiu esportiu’, pel que “les famílies interessades de l’alumnat de tercer a sisè de Primària poden encara matricular als seus fills i filles aquest dimecres, en horari de 10.30 a 13.30 hores, en el Centre d’Ocupació i Cultura. D’aquesta manera, Ribes desmenteix les greus acusacions que ha abocat el Partit Popular en els mitjans de comunicació assegurant que nombroses famílies onderes s’havien quedat fora d’aquest servei. Ribes ha criticat “les mentires del PP” i els ha demanat que “deixen de crear alarma entre els veïns del municipi”.

Com a novetats, Ribes ha explicat que enguany l’equip de govern ha realitzat unes millores respecte a 2015 atenent a les demandes i necessitats de les famílies d’Onda. Per exemple, s’ha ampliat l’horari d’acollida de l’escoleta ceràmica i el rang d’edat per a participar en la nova escoleta ‘Un estiu d’art’. L’Ajuntament va presentar aquest taller, que té la peculiaritat d’unir dues etapes educatives, Infantil i Primària. Ribes ha informat que “aquesta escola facilita a les famílies amb fills de diferents edats que puguen tenir agrupats en una mateixa ubicació”.

Així mateix, Ribes ha recordat que l’horari de les escoletes és de 9.00 a 13.00 hores i compta amb un servei d’acollida de 7.45 a les 9.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores, per a aquelles famílies que ho necessiten, completament gratuït.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.