Comunicat de premsa de l’Ajuntament d’Onda sobre l’incendi forestal

  • L’alcalde d’Onda Ximo Huguet es troba en el Lloc de Comandament Avançat situat a Artana, localitat on s’ha originat l’incendi forestal.

Després de reunir-se amb el President de la Diputació, Javier Moliner; el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel; i amb el diputat delegat del Consorci Provincial de Bombers, Luis Rubio; Huguet ha informat que el front que es dirigeix a Onda està més controlat, ja que es pot atacar per mitjans aeris i terrestres.

Fins al moment, més de 300 efectius estan treballant en el dispositiu, amb 27 mitjans aeris, 10 unitats de bombers forestals, 8 autobombes i dues unitats tècniques. A última hora de la vesprada, també s’ha mobilitzat la brigada helitransportadora de Daroca, dos avions amfibis de Reus i 150 efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME).

Finalment, Huguet ha informat que s’han evacuat algunes casetes aïllades de la partida del Montí i del camí Ricardo Álvarez, alhora que ha assegurat que “cap zona de la població està en perill” i espera que l’incendi “estiga controlat com més prompte millor”.

250716 Alcalde de Onda, XImo Huguet, visita PMA Artana

  • El alcalde de Onda Ximo Huguet se encuentra en el Puesto de Mando Avanzado situado en Artana, localidad donde se ha originado el incendio forestal.

Tras reunirse con el Presidente de la Diputación, Javier Moliner; el director general de la Agencia de Seguridad y Respuesta a las Emergencias de la Generalitat Valenciana, José María Ángel; y con el diputado delegado del Consorcio Provincial de Bomberos, Luis Rubio; Huguet ha informado que “el frente que se dirige a Onda está más controlado, ya que se puede atacar por medios aéreos y terrestres”.

Hasta el momento, más de 300 efectivos están trabajando en el dispositivo, con 27 medios aéreos, 10 unidades de bomberos forestales, 8 autobombas y dos unidades técnicas. A última hora de la tarde, también se ha movilizado la brigada helitransportadora de Daroca, dos aviones anfibios de Reus y 150 efectivos de la Unidad Militar de Emergencias (UME).

Por último, Huguet ha informado que se han evacuado algunas casetas aisladas de la partida del Montí y del camino Ricardo Álvarez, al tiempo que ha asegurado que “ninguna zona de la población está en peligro” y espera que el incendio “esté controlado lo antes posible”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.