Protecció Civil d’Onda realitza més de 1.500 actuacions en el municipi durant l’últim any

  • El regidor Francisco Chalmeta lloa la gran labor d’aquests voluntaris que aconseguixen que els esdeveniments en què participen transcórreguen sense incidències

Durant l’últim any els voluntaris de Protecció Civil, que coordina el regidor de l’Ajuntament d’Onda Francisco Chalmeta, han realitzat més de 1.500 actuacions, sent la majoria d’elles relacionades amb esdeveniments d’espectacles. Concretament, Chalmeta ha informat que l’agrupació ha dut a terme 533 actuacions en espectacles, 301 en festejos taurins o 103 en partits de futbol. Així mateix, ha destacat les  85 col·laboracions que els voluntaris han realitzat amb la Policia Local d’Onda dedicades a fomentar la prevenció, bons hàbits i actituds positives entre els escolars onders per mitjà de la campanya municipal de seguretat vial.

A més, Chalmeta ha afirmat que els voluntaris d’Onda han rebut durant l’últim any la formació bàsica que exigix el seu reglament i que posa a la seva disposició l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). Recentment, també han posat en pràctica les classes que han rebut de Primers auxilis i de cerca de persones desaparegudes. Membres de Protecció Civil d’Onda van formar part d’un operatiu en el qual van prendre part 50 persones. Aquest mes van participar en un simulacre junt amb agents de la Policia Local d’Onda, i efectius de Protecció Civil i Policia d’altres poblacions com Vila-real, Artana, Betxí o Nules.

Per al regidor socialista, “els 8 voluntaris que conformen el dispositiu estan realitzant una gran labor en la salvaguarda, seguretat i vigilància en tots els actes en els quals han participat i l’èxit d’aquestes actuacions obeïx a la preparació i l’esforç que realitzen durant tot l’any”. En aquest sentit, Chalmeta ha destacat tot el treball que realitzen els voluntaris de Protecció Civil i l’excel·lent coordinació que existix amb la Policia Local. Aquest fet constatable per al regidor es traduïx en “unes bones actuacions, que fan que els esdeveniments transcórreguen amb total normalitat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.