Onda se solidaritza per a aconseguir desfibril·ladors per a una jove del municipi

  • L’Ajuntament col·labora en el ‘Proyecto Salvavidas’ que ha permès a la família adquirir més ràpidament un equipament sanitari per a la seva filla de 8 anys

L’Ajuntament d’Onda ha col·laborat en el ‘Proyecto Salvavidas Entidad Certificadora de Espacios Cardioprotegidos de la Sociedad Española de Medicina y Seguridad del Trabajo’ (SEMST) perquè Sara, una xiqueta ondera de 8 anys, poguera adquirir de forma més ràpida un equipament sanitari fonamental per a atendre situacions d’emergència amb parades cardiorespiratòries.

210616 Desfibrilador Sara Ayuntamiento Onda

La jove, que pateix una cardiopatia congènita anomenada Síndrome de QT llarg, necessitava segons els cardiòlegs tenir prop un desfibril·lador. Per a aconseguir aquest objectiu, a través del ‘Proyecto Salvavidas’, la família va posar a la venda 1200 polseres, el donatiu de la qual ha anat destinat a la compra d’un desfibril·lador per a casa i un altre per al col·legi.

Els pares de Sara, Antonio i Gloria, han entregat aquest matí a l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i al regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, un diploma que acredita a l’Ajuntament l’haver col·laborat en la lluita contra la mort sobtada. Finalment, han mostrat el seu agraïment al consistori, i a totes les entitats i persones que han participat en aquesta causa solidària.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.