L’alcalde invita a Compromís i EU a consensuar l’esmena que van presentar en comissió

  • Ximo Huguet tendeix la mà als representants polítics per a consensuar l’esmena que van presentar en la comissió extraordinària

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha convidat els representants dels grups polítics EU i Compromís a tornar a consensuar les inversions a càrrec del romanent de tresoreria de 2015 que es debatran demà, a les 18 hores, en el ple extraordinari.

210616 Pleno Ayuntamiento Onda

D’aquesta manera, Huguet, en la cerca del diàleg constant, tendeix la mà a aquestes dues forces polítiques que van trencar l’acord existent previ en presentar una esmena en la passada comissió extraordinària per a la modificació de crèdits. L’alcalde ha manifestat que “hi ha tota una sèrie d’inversions pendents i la necessitat de desbloquejar urgentment la gestió de l’Ajuntament”, pel que creu necessari que “tots els partits polítics hem de cedir en les nostres posicions i deixar de banda interessos partidistes”.

L’equip de govern ha mantingut durant setmanes reunions amb ambdues forces polítiques per a “dur a terme un projecte comú, acceptant part de les seves propostes i vetlant per l’interès general dels onders”. Tal com EU i Compromís han manifestat en els mitjans de comunicació, existia un acord total que s’ha trencat de forma unilateral en presentar l’esmena, per la qual cosa lamenta que “ara s’intenten imposar propostes sense haver parlat prèviament i sense comptar amb un informe econòmic que les recolzen”. Per tot això, espera que “els grups polítics fem un exercici de responsabilitat, ens assentem a parlar i consensuem l’esmena que han presentat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.