L’Ajuntament informa sobre els problemes en el senyal de televisió que generen interferències

  • L’equip de govern dóna resposta als veïns afectats i continua resolent els problemes heretats del Partit Popular

El tinent d’alcalde de l’àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha lamentat la manipulació informativa que el Partit Popular ha realitzat respecte als problemes en el senyal de televisió que han generat interferències en els domicilis d’alguns veïns del municipi. Segons Badenas, el PP s’ha dedicat en els últims dies a “abocar informació enganyosa a la ciutadania, alhora que ha ocultat que en 2014, quan governaven, es van quedar de braços creuats sent coneixedors d’aquesta problemàtica”.

290616 Antenas Onda

Badenas ha explicat que amb l’últim Pla de la TDT es va produir un procés de reordenació de les freqüències destinades a la televisió, que va afectar quasi un milió d’edificis amb antena col·lectiva en tota Espanya. Abans de finalitzar 2014, els presidents de les comunitats de veïns i els administradors de finques dels edificis havien de sol·licitar als antenistes l’adaptació de la seva antena col·lectiva a les noves freqüències per a no perdre cap canal de televisió. No obstant això, l’anterior equip de govern no va informar a la ciutadania sobre la necessitat de realitzar aquesta acció, ni va explicar que existien unes ajudes per a l’adaptació de les antenes col·lectives de TDT, tal com va anunciar la Federació de Municipis i Províncies als Ajuntaments. “L’anterior equip de govern va guardar en el calaix aquesta informació i no va comunicar als onders les ajudes que el Govern concedia per a compensar els costos derivats de l’accés al servei en els edificis afectats”, ha criticat Badenas. En aquesta línia, ha lamentat que “per culpa de la deixadesa de l’anterior equip de govern els veïns del municipi no van poder beneficiar-se d’aquestes ajudes estatals que oscil·laven entre els 100 i 550 euros”.

Finalment, Badenas ha assegurat que “els tècnics de l’Ajuntament han informat i donat resposta als veïns que s’han acostat a l’Ajuntament per a preguntar per les interferències de televisió” i que l’equip de govern “continua treballant a resoldre els empastres heretats del Partit Popular”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.