L’Ajuntament d’Onda posa en marxa la Unitat de Respir Familiar en el Centre de Dia

  • El Centre de Dia amplia el seu horari d’atenció a majors i ofereix un nou servei els dissabtes de 9.30 a 13.30 hores

La tinent d’alcalde de Benestar Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha visitat la Unitat de Respir que l’equip de govern ha posat en marxa en el Centre de Dia. Segons ha anunciat Aguilella, l’Ajuntament ha activat aquest dissabte aquest servei per a persones majors dependents, amb atenció els dissabtes en horari de 9.30 a 13.30 hores. Es tracta d’un servei que se suma a l’atenció que de dilluns a divendres el Centre de Dia ofereix des de fa diversos anys. 

Mari Carmen Aguilelella visita Unidad Respiro Ayuntamiento Onda

Aguilella ha assenyalat que, d’aquesta manera, “l’equip de govern reafirma el seu compromís amb els majors onders i les seves famílies, que demandaven una major cobertura als nous reptes i necessitats que planteja la ciutat d’Onda en l’actualitat”. Segons la tinent d’alcalde, “Onda és un municipi amb una població creixent de majors i atès que hi ha un 100% d’ocupació de les places que ofereix el Centre de Dia, l’Ajuntament amplia l’horari i crea aquest servei per a poder atendre tant els propis usuaris que ja assisteixen de dilluns a divendres al centre, com per als majors que normalment estan en els seus domicilis i els seus familiars necessiten realitzar alguna activitat en dissabte”.

De moment dos professionals atenen a 7 usuaris, durant 4 hores, amb activitats físiques o d’exercicis que reforcen la seva coordinació i memòria, però l’equip de govern preveu que “aquesta experiència pilot siga un èxit i es puga donar cobertura a més usuaris, durant més hores i, per tant, s’amplie el personal d’atenció directa”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.