L’Ajuntament d’Onda obri el període d’inscripció aquest dilluns per a l’Escola d’estiu

  • L’equip de govern programa aquest servei que permet als pares i mares del municipi conciliar la vida laboral i familiar

L’Ajuntament d’Onda obri dilluns que ve 20 de juny el període d’inscripció per a una nova edició d’Escola d’estiu. Des d’avui els familiars tenen a la seva disposició en  els centres educatius tant la informació sobre les activitats que es desenvoluparan aquest estiu,  com el full d’inscripció que podran presentar fins al 24 de juny en el SAT, en horari de 9.00 hores a 13.30 hores.

170616 Presentación Escoleta Estiu Onda concejala educación Encarna Ribes i técnico municipal

“Enguany l’Ajuntament ofereix tres modalitats d’escoleta que permetran als pares i mares del municipi conciliar la vida laboral i familiar mitjançant un entreteniment educatiu que assegurarà la diversió, distracció i formació dels més jóvens d’Onda durant l’estiu”, ha explicat la regidora d’Educació Encarna Ribes.

Com a novetat, l’Ajuntament presenta ‘Un estiu d’art’, que té la peculiaritat d’unir dues etapes educatives, Infantil i Primària. Ribes ha informat que “aquesta escoleta facilita a les famílies amb fills de diferents edats que els puguen tenir agrupats en una mateixa ubicació”. Aquesta escoleta, que ofereix 180 places en cada quinzena de juliol, es realitzarà en el CEIP Mestre Caballero i té un cost de 36 euros.

‘Un estiu esportiu’ es realitzarà en el pavelló poliesportiu municipal. Un total de 48 places s’ofereixen en cada quinzena del mes de juliol. Podran participar l’alumnat de tercer a sisè de Primària i el cost és de 36 euros.

En tercer lloc, el consistori ofereix ‘Un estiu de ceràmica’, que es realitzarà en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’, dirigit a l’alumnat matriculat en P4 i P5 d’Educació Infantil, i als estudiants de primer a sisè d’Educació Primària, amb un cost de 36 euros per quinzena, excepte l’última que costa 32,40 euros. S’ofereixen 40 places per cada quinzena dels mesos de juliol i agost.

L’horari de les escoletes serà de 9.00 a 13.00 hores i compta amb un servei d’acollida de 7.45  a les 9.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores, per a aquelles famílies que ho necessiten,  completament gratuït.

D’aquesta manera, l’equip de govern continua apostant per aquest servei que arrancarà la primera quinzena de juliol. Finalment, Ribes ha assegurat que “malgrat haver sorgit algun contratemps tècnic que ha obligat a retardar el període d’inscripcions, l’escola d’estiu està garantida”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.