L’Ajuntament d’Onda millora el barri del Tossalet a través de fons propis

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet,y la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, han visitat el barri del Tossalet, en el qual l’equip de govern està portant una acció molt demandada pels veïns del municipi. Inclosa en el Pla d’Obres de Millora de Barris que l’Ajuntament durà a terme enguany, l’empresa local Movimiento de Tierras Olucha Hermanos, SL, està millorant les voreres en els carrers Tossalet, Montserrat i San Bartolomé. 

D’aquesta manera, l’equip de govern està adequant les voreres del Tosalet, amb una inversió de més de 30 mil euros, i en breu urbanitzarà el barri del Castillo, per mitjà de la  pavimentació de distintes voreres; i adequarà la zona verda d’Artesa situada en la part alta de la carretera, canviant el mobiliari urbà, millorant el jardí i instal·lant jocs infantils. “Aquesta és una de les actuacions que el consistori ha planificat encaminades a xicotetes obres”, ha recordat Huguet, qui ha matisat que no es descarta realitzar més actuacions enguany, “depenent del pressupost municipal i de les necessitats dels veïns”.

“Amb aquestes obres, l’equip de govern dóna resposta a la demanda veïnal i posa de manifest el treball constant que hem realitzat a peu de carrer”, ha dit Huguet, qui ha assenyalat que “aquestes actuacions són fruit de les peticions que els onders ens han traslladat en les reunions que hem mantingut amb ells durant la campanya participativa  ‘L’alcalde al barri’” .

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.