L’Ajuntament d’Onda homenatja els esportistes d’Adaponda pels seus últims èxits

L’Ajuntament d’Onda ha rendit aquest matí homenatge als esportistes d’Adaponda pels seus magnífics resultats obtinguts en el Campionat Autonòmic Absolut de Tenis Taula i en el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per clubs.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francisco Chalmeta, ha rebut en el Saló del Plens del consistori als integrants del club i els ha fet entrega d’una insígnia municipal perquè la lluïsquen en els següents campionats. L’alcalde, que ha felicitat aquests esportistes locals i membres del club pels últims èxits, els ha reconegut l’esforç i ha recordat “la importància que té per a la ciutat que aquests jóvens porten el nom d’Onda per distints punts d’Espanya”.

Recentment, han participat en Blanes en el Campionat d’Espanya de Tenis Taula Adaptat, on van aconseguir el subcampionat per equips i  Javier Peña es va proclamar campió d’Espanya de Segona Divisió. També van participar a Valladolid en el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada, en el que Salva Moliner es va proclamar en les 5 proves que va participar subcampió d’Espanya. En aqueix mateix campionat, Pablo Huguet i Víctor Chiva van aconseguir el bronze en 400 i 200 lliures respectivament.

240616 Homenaje Adaponda Ayuntamiento Onda, Alcalde Ximo Huguet y Concejal deportes Francisco Chalmeta

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.