L’Ajuntament d’Onda fomenta l’ús del valencià en les rebaixes

  • El consistori reparteix cartells i etiquetes en els comerços del municipi per a promocionar l’ús del valencià

La tinent d’alcalde de Promoció Cultural Encarna Ribes ha presentat la campanya que l’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa per a la promoció de l’ús del valencià en els comerços locals. El consistori comença avui una campanya de normalització lingüística que consisteix en la distribució de cartells amb la informació necessària per a anunciar l’inici de les rebaixes, escrits en valencià. Així mateix es complementa la campanya amb l’entrega de targetes que marquen el preu rebaixat dels articles, en les quals els comerços poden descriure les noves condicions de compra, com el preu anterior, el preu rebaixat o el percentatge de descompte.

270616 Encarna Ribes Campaña valenciano

Ribes ha explicat que aquesta iniciativa, que està promoguda per l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA i en la que col·labora la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, es desenvoluparà durant els períodes de descomptes d’estiu i hivern. Així mateix, la tinent d’alcalde ha informat que el disseny de la cartelleria ho ha realitzat l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València i ha animat a tots els comerços i negocis locals a què participen en aquesta campanya i s’acosten a la Casa de la Cultura a arreplegar els cartells.

D’aquesta manera l’equip de govern reflectix el seu interès per “l’ús del valencià i mostra el seu suport al comerç, amb l’objectiu d’enriquir la nostra llengua i promocionar les empreses locals”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.