L’Ajuntament d’Onda estalvia quasi 50.000 euros en la factura de consum elèctric

  • L’equip de govern socialista activa mesures d’eficiència energètica en edificis municipals i enllumenat públic

“L’Ajuntament d’Onda aconsegueix estalviar quasi 50.000 euros a l’any en consum elèctric.  Aquesta és la principal conseqüència de les mesures d’eficiència energètica que l’equip de govern ha anat implantant progressivament tant en els edificis municipals com en l’enllumenat públic”, ha anunciat el tinent d’alcalde de l’àrea de Sostenibilitat del consistori, Ángel Badenas.

150616 Ayuntamiento Onda

Aquesta reducció de la despesa en consum elèctric en el municipi representa un 5,6% respecte al passat exercici, segons consta en les factures de dades reals. El regidor responsable de l’àrea  ha explicat que “aquest estalvi és fruit d’un laboriós estudi que els tècnics municipals han realitzat sobre el consum d’energia elèctrica”.

Després d’estudiar l’informe, l’equip de govern liderat per Ximo Huguet ha posat en marxa diferents accions que han propiciat aquest estalvi. Per exemple, Badenas ha explicat que s’ha adaptat i distribuït la potència contractada segons les franges horàries (punta, plana i vall).

A més de realitzar una millor gestió del subministrament, l’equip de govern està promovent la sostenibilitat en el municipi i aposta per una major atenció del medi ambient. Entre les mesures adoptades per a millorar l’eficiència de l’enllumenat ha destacat la substitució de les lluminàries actuals per altres més eficients.

Per al regidor “és un èxit important i respon a una estratègia de l’equip de govern, que està treballant des de fa mesos per l’estalvi i l’eficiència energètica”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.