L’Ajuntament d’Onda escomet obres per a millorar la piscina descoberta municipal

  • La instal·lació obri aquest diumenge en condicions òptimes després de l’execució de les obres realitzades per una empresa local

L’Ajuntament d’Onda ha executat les obres de millora de la piscina descoberta municipal que ha consistit, sobretot, en la reparació d’elements deteriorats que afavoriran el benestar dels usuaris, segons ha explicat el regidor d’esports, Francisco Chalmeta.

L’equip de govern liderat per l’alcalde Ximo Huguet ha adjudicat a una empresa local les obres  d’aquesta instal·lació que des de fa diversos anys requeria millores per al seu funcionament correcte. “A la finalitat de que s’òbriga al públic aquest diumenge en les millors condicions possibles, s’ha hagut d’escometre diverses actuacions que resultaven imprescindibles per a resoldre els problemes que existien”, ha informat Chalmeta, qui ha assenyalat que “amb previsió i temps hem planificat aquests treballs tan necessaris que donaran resposta a les demandes dels usuaris”.

La valoració de les actuacions ascendeix a 9.861,50 euros i han consistit en el picat de les parets i el sòl, la seva regularització amb morter, la col·locació de revestiment amb taulellet, pintat i la neteja de la instal·lació. Així mateix, s’han realitzat actuacions de jardineria i s’ha pintat la reixa i la porta exterior.

Chalmeta espera que “aquestes millores servisquen per a oferir unes instal·lacions de primer nivell als veïns i els ajude a passar un estiu el més refrescant possible”. En aquest sentit, el regidor d’Esports ha ressaltat “els esforços de l’equip de govern per  millorar aquesta instal·lació municipal” i ha recordat que fa uns mesos es van arreglar els vestuaris, es van canviar taulellets i carxofes de les dutxes i es va netejar la zona posterior del magatzem en què creixien des de fa anys restolls sense control. “En definitiva, hem estat esmenant durant aquests mesos totes les problemàtiques que havíem heretat”, ha destacat Chalmeta.

Enquesta participativa entre els usuaris de les instal·lacions

A més de dur a terme aquestes millores, la Regidoria d’Esports té en marxa una campanya participativa per a conèixer l’opinió dels onders respecte a les instal·lacions esportives. A través d’una enquesta anònima, l’equip de govern pretén conèixer el nivell de satisfacció dels usuaris, així com el grau d’acceptació d’aquestes dotacions municipals. “L’objectiu principal és saber quines qüestions poden millorar-se per a aconseguir que els ciutadans gaudisquen de serveis de major qualitat, impulsar la marca Onda com a Ciutat Saludable i aconseguir unes instal·lacions esportives amb alts criteris de qualitat i eficiència”, ha recordat Chalmeta.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.