L’Ajuntament atrau a importants empreses turístiques que desenvoluparan la seva activitat a Onda

  •  L’equip de govern liderat per Huguet presenta a les 3 empreses amb les quals crearà sinergies, sobretot en la cerca de noves iniciatives que facen d’Onda una  destinació turística preferent, en comptes d’excursionista

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació a les tres empreses que se sumen al  Pla Estratègic de Turisme que està duent a terme l’actual equip de govern. Sarganta Aventuras, Quiero Cultura i Trovalia desenvoluparan  la seva activitat de forma contínua i directa en la ciutat, al mateix temps que milloraran la visibilitat i competitivitat d’Onda en la xarxa de ciutats de la província.

030616 Rueda Prensa Alcalde Onda, Ximo Huguet, Ángel Badenas y empresas turísticas

L’alcalde ha considerat “fonamental que existisquen sinergies entre la institució pública i el teixit empresarial del sector turístic, sobretot en la cerca de noves iniciatives que facen d’Onda un destinació turística preferent, en comptes d’excursionista”. Amb aquest objectiu, Huguet ha exposat que Quiero Cultura potenciarà el patrimoni cultural d’Onda i Sargantana ho seguirà fent sobre el patrimoni natural i de turisme actiu. Així mateix ha explicat que Trovalia, que és el primer receptor de touroperadors amb base a Castelló i oficina en l’aeroport castellonenc, “descobrirà als turistes una ciutat com la nostra, amb tanta varietat d’atractius per al turisme cultural, familiar i de naturalesa”. A més d’un castell i un centre històric declarats conjunt historicoartístic i Bé d’Interès Cultural (BIC), Onda presenta un ventall de propostes que  converteixen la ciutat en una forta alternativa per al turisme. “El municipi, que es troba als peus del Parc Natural de la Serra Espadà, disposa de múltiples rutes de senderisme i un entorn en el qual la diversió i l’esport d’aventura estan assegurats en l’embassament del Sitjar, on es poden viure experiències úniques rodejats de naturalesa”, ha assegurat Huguet.

L’equip de govern pretén d’aquesta manera crear noves estratègies que impulsen entre tots el desenvolupament econòmic de la ciutat i revertisquen en un futur en els veïns d’Onda. “Afrontem un repte turístic mitjançant una acció transversal, buscant la coparticipació amb altres actors i agents, com són les empreses turístiques, el comerç i l’hostaleria”, ha assenyalat Huguet, qui ha recordat que l’Ajuntament també està treballant conjuntament amb la UJI en “la redacció d’un pla estratègic que servisca per a traçar el camí que s’ha de seguir i les diferents accions que des de l’àrea de Turisme es duran a terme en un futur més o menys a curt termini”.  Totes aquestes accions demostren segons Huguet “l’aposta clara de l’equip de govern de posar en valor el ric patrimoni que té Onda i la diversificació econòmica de la ciutat”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.