La bandera multicolor engalana la balconada de l’Ajuntament durant les Jornades de l’Orgull LGTB d’Onda

  • El municipi llueix la bandera multicolor amb motiu de les jornades que contenen lectures del manifest, projeccions de cine, presentacions de llibres, espectacles musicals i teatre

La Regidoria d’Igualtat que coordina el socialista Asensio Blaya ha engalanat la balconada de l’Ajuntament amb la bandera multicolor amb motiu de les Jornades de l’Orgull LGTB, que se celebren des de dissabte passat en el municipi i que conclouran dissabte que ve 2 de juliol.

Amb aquest gest i una intensa programació que inclou actes, activitats culturals, formatives, socials i d’oci, l’Ajuntament mostra el seu suport i se solidaritza “amb el treball, la valentia i la convicció que dia a dia mostra el col·lectiu LGTB”. En aquest sentit, Blaya ha informat que “la bandera multicolor ja llueix en la façana de l’Ajuntament com un gest de defensa i reivindicació dels dret LGTB” i ha animat tots els veïns a “participar en aquestes jornades que contenen lectures del manifest, projeccions de cine, presentacions de llibres, espectacles musicals i teatre”.

Inclosa en la programació, aquesta vesprada l’ondera Patricia Campos, a les 20.00 hores, en la Casa de la Cultura, presentarà les seves memòries. ‘Terra, mar y aire’ és el títol de la seva obra, en la que narra la seva autobiografia marcada per una infància frustrada dins d’un ambient familiar inestable. El divendres 1 de juliol, es realitzarà un microteatre que representarà la companyia ‘Ploma Teatre’. Constarà de quatre espectacles de xicotet format, que es realitzaran en quatre espais municipals. A les 21.00 hores, d’aqueix mateix divendres 1 de juliol, es farà lectura del manifest oficial del dia de l’Orgull LGTB, en el Raval de Sant Josep. Finalment, el dissabte 2 de juliol, l’Ajuntament d’Onda ofereix gratuïtament un servei d’autobús a la platja de Xilxes, que permetrà sumar-se a les jornades que ha organitzat el dit consistori.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.