El Pacte Territorial per l’Ocupació lliura els primers premis del Consorci

  • Una veïna de Betxí guanya un lot de productes artesanals i una estada en un hotel per comprar ‘Producte Local Km0’

Amb l’objectiu de donar més visibilitat a la marca ‘Producte Local Km0’, el Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica ha organitzat diversos concursos destinats a premiar la fidelitat dels clients. El president del Consorci, Ximo Huguet, acompanyat pel tècnic del Pacte, Gerardo Xiva, ha lliurat els premis a la primera afortunada.

110616 Primer Sorteo KM0 Presidente Ximo Huguet, técnico Gerardo Xiva y ganadora de Betxí

En aquesta ocasió, una veïna de Betxí ha guanyat un lot de productes km0 compost per  botelles d’oli i vi, licors, bots de melmelada i patés, així com una estada d’una nit per a dos persones en l’Hotel Verdiá de Suera en règim de mitja pensió. La guanyadora, que va comprar productes de km0 en la ‘Panadería Cándido’ de Betxí ha mostrat la seva alegria al rebre el premi de les mans del president, qui creu que amb esta iniciativa es promou i impulsa més la marca. “Des del Pacte estem duent a terme accions d’aquest tipus per a donar a conèixer la marca i que cada vegada siga major el nombre de productors adherits a aquesta iniciativa”, ha assenyalat Huguet.

El president del  Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica, Ximo Huguet, ha anunciat que el proper sorteig se celebrarà el 24 de juny. Entre els clients que hagen comprat productes sota el segell de qualitat cent per cent autòcton en els establiments col·laboradors en la promoció, se sortejarà novament nits d’estada en cases rurals i lots de productes artesanals. Les paperetes es repartixen en els punts de venda i, tant les bases, el llistat dels establiments col·laboradors, com els lots a sortejar es publicaran en la web del Consorci (www.pacteceramic.es) i en la pàgina de Facebook ‘Proyecto Kilómetro 0’.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.