El Museu del Taulell es converteix en un escenari d’històries fantàstiques en els ‘Dissabtes de ceràmica’

  • L’Ajuntament organitza una altra jornada d’aquest taller familiar en la qual els participants practicaran tècniques senzilles i tradicionals d’elaboració ceràmica

L’Ajuntament d’Onda contínua organitzant més activitats en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ i anuncia per a aquest dissabte 18 de juny un altre taller familiar emmarcat en el programa educatiu ‘Dissabtes de ceràmica’. 

Sábados de cerámica Museu del Taulell Onda

D’11 a 14 hores, un total de 40 persones podran participar en una nova jornada d’aproximació als distints processos i tècniques ceràmiques. En aquesta ocasió, aquesta activitat de ceràmica adaptada a totes les edats, donarà l’oportunitat als participants de viatjar a ciutats i platges exòtiques. D’aquesta manera, el Museu del Taulell es convertirà en un escenari d’històries fantàstiques, en el qual realitzaran un taller de ceràmica on podran conèixer i practicar tècniques senzilles i tradicionals d’elaboració ceràmica que els ajudaran a interpretar a personatges i paisatges imaginaris.

Les famílies que desitgen participar en el taller poden fer la reserva en el Museu del Taulell o a través del telèfon 964770873 fins a aconseguir el límit de places. El preu per realitzar l’activitat és de 3 euros per persona, sent gratuït per als menors de 4 anys, per a les persones amb alguna discapacitat i per als onders.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.