El Mercat Municipal presenta el receptari dels menjars elaborats pels xefs locals

  • La iniciativa està inclosa en el pla estratègic que està duent a terme l’equip de govern per a dinamitzar el mercat

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha presentat aquest matí junt amb el diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, el receptari que recopila els suculents menjars que estan elaborant xefs locals amb productes del Mercat Municipal.

Aquesta iniciativa, que recopila les receptes dels plats que s’han preparat en els programes en directe ‘El mercat d’Onda cuina per a tu’ que s’han celebrat els primers dimecres de cada mes, està inclosa dins de la programació que l’Ajuntament d’Onda té encaminada per a la dinamització del Mercat Municipal. Amb motiu del ‘Festival Onda 3 Cultures’, que se celebra en el centre històric i el castell des d’aquest divendres 10 al 12 de juny, el Mercat Municipal presenta tres sessions. Dimecres passat, Panadería Bollería Castañ,  va preparar dues especialitats de la cuina àrab: ‘Tortada àrab de pasta tall fregida’ i ‘Baklavas’. Aquesta setmana, les cuineres del Bar Bahía van sorprendre a l’alcalde, Ximo Huguet, i al tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, amb el seu ‘Pollastre amb ametles del Marroc’ i el 22 de juny, Vicente Cubertorer de Frutos Secos Solsona, elaborarà una ‘Rosca de fruita’.

Finalment, Badenas ha agraït la col·laboració de la Diputació de Castelló en la difusió d’Onda en la ‘Ruta del Sabor de Castelló’ i en la impressió d’aquest receptari que es distribuirà en les pròpies parades del mercat i a través dels restaurants que han participat, com el ‘Restaurante Toledo’ o el ‘El món de Julio’. Així mateix, ha valorat de forma positiva els primers resultats d’aquest pla estratègic municipal amb el que es pretén dinamitzar el mercat. “A través d’un acord amb la Cambra de Comerç de Castelló estem duent a terme diferents accions  amb l’objectiu de posicionar Onda com a capital comarcal i que el nostre comerç millore en tots els aspectes, apostant per la modernització i professionalitzat del sector, que atraga a més visitants a la nostra ciutat i creu ocupació”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.