El Mercat Municipal d’Onda premiarà els clients amb la targeta de fidelització

  • Avui arranca aquesta iniciativa que possibilita als compradors l’acumulació de punts, que seran canviables per productes o serveis del mercat, i la participació en les diferents campanyes que es duguen a terme en el recinte comercial

Este matí s’ha presentat la targeta de fidelització del Mercat Municipal d’Onda en presència de l’alcalde Ximo Huguet, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, Ángel Badenas, i del director general de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa.

L’Ajuntament d’Onda, en el seu afany que el Mercat Municipal preste un millor servei, ha impulsat una targeta per a premiar la fidelització dels clients. Aquesta iniciativa possibilita als compradors l’acumulació de punts, que seran canviables per productes o serveis del mercat, i la participació en les diferents campanyes que es duguen a terme en el recinte comercial. Durant el dia d’avui i demà, personal de l’Ajuntament realitzarà  inscripcions en el punt d’informació de la instal·lació i a partir del dilluns 6 cada parada del Mercat serà l’encarregat de donar d’alta als clients i formalitzar i entregar les targetes.

Iniciatives com aquesta són les que li han favorit al Mercat Municipal d’Onda el reconeixement de la Generalitat Valenciana. L’alcalde ha recordat que la Conselleria, a principis de 2011, li va atorgar la distinció d’Excel·lent pels canvis que es van realitzar en la imatge de la sala de vendes, el desenvolupament de la imatge corporativa i la creació del punt d’atenció al client, amb el suport del govern socialista d’aquella legislatura. “Ara fem un pas més, demostrant el ferm compromís d’aquest equip de govern per la promoció i el foment del comerç en la localitat”, ha assenyalat Huguet, qui considera que “el Mercat Municipal és una peça clau per a la dinamització econòmica d’Onda”.

Durant l’acte, l’alcalde d’Onda ha volgut agrair personalment “l’esforç diari de l’Associació de Venedors del Mercat”, representada avui pel seu president Salvador March, i al director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, “pel suport de la Generalitat Valenciana al comerç local”. Així mateix, ha instat als onders que “realitzen les seves compres en el mercat tradicional i se sumixen a aquestes i altres campanyes que estan incloses en l’estratègia  que té l’actual equip de govern socialista, que aposta per la modernització i professionalització del sector i pretén convertir Onda en capçalera comercial comarcal Espadà Millars”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.