Onda triplica les subvencions per a la contractació en el primer trimestre de 2016

  • L’alcalde Ximo Huguet informa que s’han presentat 11 sol·licituds de subvencions per a la contractació de 12 onders desempleats, mentre que en 2015 es van sol·licitar només 4 per a la contractació de 4 veïns

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, s’ha mostrat optimista davant les últimes dades del primer trimestre de 2016 sobre sol·licituds de subvencions per a la contractació. Segons ha informat Huguet “reflecteixen una lleugera recuperació econòmica a Onda”. Concretament, durant els primers mesos de 2016 s’han presentat per registre d’entrada 11 sol·licituds de subvencions per a la contractació de 12 persones, mentre que en 2015, durant el mateix període, es van sol·licitar 4 subvencions per a la contractació de 4 onders.

100516 Contratación personas Onda

Així mateix, l’alcalde d’Onda ha destacat que el número de parats va baixar en el mes d’abril  en 30 persones, sent la xifra total de d’aturats de 2.486. A més, es van registrar 824   contractes,  273 mes que en abril de 2015. “Aquesta tendència notablement positiva coincideix amb una tímida reactivació de les empreses locals”, ha dit Huguet, per la qual cosa ha confirmat que “l’equip de govern socialista continuarà treballant en aquesta línia, incentivant la contractació d’onders i afavorint col·lectius amb especials dificultats d’inserció laboral i fomentant l’ocupació estable mitjançant la contractació indefinida directa i la conversió de contractes temporals en indefinits”. En aquest sentit, Huguet ha recordat que  l’Ajuntament inverteix a ajudar a la contractació de veïns d’Onda i destina 500 euros de forma directa en aquells casos en què la contractació tinga una duració de, almenys, 3 mesos; 1.000 euros en el cas de contractes de sis mesos i 1.500 euros per als indefinits, com una aposta per l’ocupació de qualitat. A més, en el cas que contracten persones aturades de llarga duració, en risc d’exclusió o autònoms que contracten el seu primer treballador, rebran una bonificació addicional de 200 euros. D’aquesta manera, l’equip de govern posa a disposició dels onders un pressupost de 200.000 euros per a 2016 per “facilitar la creació d’ocupació de qualitat i seguir incrementat el nombre de contractacions entre els veïns del municipi”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.