Onda reivindica a la Conselleria que amplie el nombre de places del Centre de Dia

  • Mari Carmen Aguilella trasllada a la Delegada Territorial de la Conselleria la necessitat que té l’Ajuntament d’atendre a més usuaris majors dependents

La tinent d’alcalde de l’àrea de Política Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, s’ha reunit amb la Delegada Territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Carmen Fenollosa, per reivindicar que s’amplie el nombre de places del Centre de Dia Municipal per a persones majors dependents. A la reunió, també han assistit el director de Servicis Socials del consistori, Luis García, i la Directora del Centre de Dia Municipal, Piedad Mateu.

200516 Mari Carmen Aguilella, Fenollosa y García Ayuntamiento Onda(1)

A més d’intercanviar informació sobre les prioritats en política social de l’actual equip de govern i els plans de futur que té la Conselleria en aquesta matèria, Aguilella ha explicat a la delegada territorial que hi ha la necessitat d’ampliar les 40 places que ara disposa el Centre de Dia per a persones majors dependents, a fi d’atendre almenys a 5 usuaris més. Així mateix, li ha proposat que la Conselleria assumisca la subvenció de 25 d’aquestes places i no 15 com fa en l’actualitat. “L’equip de govern considera prioritari que les persones majors del nostre municipi puguen mantindre la seva autonomia i qualitat de vida al màxim, i en el Centre de Dia es complix aquest objectiu”, ha assegurat Aguilella, qui creu que esta ampliació és necessària “a causa de l’increment d’aquest sector de població en els últims anys a Onda i a l’augment de les seves necessitats i demandes, en base també a la conjuntura econòmica que vivim”.

Durant la trobada, la tinent d’alcalde ha informat també a Fenollosa sobre l’estudi que els tècnics municipals de Servicis Socials estan realitzant en relació als recursos, serveis i programes que són necessaris desenvolupar en un termini de 5 anys d’acord amb l’evolució de la piràmide d’edat a Onda. En aquesta línia, ha acordat amb la delegada que li remetrà el  document perquè  tinga constància de la necessitat que hi ha a Onda de construir una residència d’ancians. D’aquesta manera, Aguilella ha reivindicat aquesta petició a la Generalitat i compleix amb un dels acords d’investidura que va realitzar l’alcalde Ximo Huguet amb Esquerra Unida i Compromís.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.