Onda presenta la XXXI Fira del Llibre amb una intensa programació cultural

  • El Centre d’Ocupació i Cultura acull aquesta edició entre el 27 de maig i el 5 de juny

La tinent d’alcalde de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha presentat avui la trentena primera edició de la Fira del Llibre, que comptarà amb activitats culturals per a tots els gustos i edats. Ribes ha estat acompanyada durant la roda de premsa pel tècnic municipal de la biblioteca, Josep Daràs, i per representants de les llibreries d’Onda que participen en aquesta edició, Begoña Pertegás de ‘Els Porxes’ i Susana Guarner de ‘Magovi’.

Aquesta nova edició se celebrarà del 27 de maig al 5 de juny, al Centre d’Ocupació i Cultura, i inclou presentacions de llibres, firmes d’escriptors, representacions teatrals i també activitats centrades en els més menuts. Segons Ribes “s’han recollit les inquietuds de directors i professors dels centres escolars i s’ha planificat una programació intensa i diversa, a fi d’incentivar als onders a la lectura i agradar a la immensa majoria de lectors que hi ha en el nostre municipi”.

A més de comptar amb autors locals com Javier Aguilella, Ana Rosa Sanfeliu o Josep Pejó, destaca la presència d’una de les escriptores més llegides a nivell nacional, Megan Maxwell, que presentarà la seva obra ‘Oye, morena, ¿tú qué miras?, el dijous 2 de juny a les 19 hores, a  la Sala de la Cassola.

Per la seva banda, les llibreries Magovi, La Repro, Amics i Els Porxes, oferiran descomptes del 5 % per l’adquisició de llibres i realitzaran un sorteig tots els dies, a les 20 hores, d’un lot d’exemplars entre els escolars que visiten la Fira de dilluns a divendres i entre els adults que compren en cap de setmana.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.