Onda inaugura l’exposició de ‘Sotabalcons’ amb treballs de sisè de Primària en el Museu del Taulell

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat per la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Encarna Ribes, va inaugurar ahir per la vesprada en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ l’exposició ‘Sotabalcons’, amb treballs de l’alumnat de sisè de Primària de la localitat. A l’acte també van assistir pares i mares, familiars, professors i una representació de la corporació municipal.

La mostra estarà oberta fins al 12 de juny, de dimarts a divendres d’11 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Els dissabtes, diumenges i festius l’horari serà d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

En aquesta activitat educativa, inclosa en el programa ‘Al voltant del taulell’, els escolars onders han realitzat dues fases diferenciades que combinen el treball manual de la plàstica i el treball més reflexiu de coneixements del medi. En una primera fase, els estudiants han visitat el centre històric d’Onda, on han pogut contrastar la informació rebuda a l’aula i després, per equips, han dissenyat els esborranys per a la posterior elaboració dels seus propis ‘sotabalcons’.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.