Onda es reconcilia amb l’automobilisme amb la ‘XXVII Rallye de la Cerámica’

  • La ciutat uneix motor i ceràmica en aquesta prova que es disputarà el 18 de juny i que convertirà el pavelló Víctor Cabedo en parc d’assistència dels vehicles

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat del regidor d’esports Francisco Chalmeta, ha presentat aquesta vesprada en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ la propera cita esportiva que atraurà a la ciutat pilots de diferents punts d’Espanya. “Després de diversos anys donant l’esquena a aquest esport, el dissabte 18 de juny el municipi es reconcilia amb l’automobilisme amb la vint-i-setena edició del ‘Rallye de la Cerámica’, memorial Paco Blanch”, ha assegurat Huguet.

En aquesta prova puntuable del ‘Campeonato Regional de Rallyes de la Comunidad Valenciana’, Onda es converteix en seu del ral·li més important de la província. Aquest esdeveniment  de primera línia demostra segons Huguet “l’aposta clara que fa l’actual equip de govern per dur a terme accions que dinamitzen econòmicament el municipi i convertisquen a Onda en ciutat de l’esport”. A més, l’alcalde ha destacat que “el municipi no podia perdre l’oportunitat de participar en aquesta carrera, quan Onda ha sigut i serà motor de la ceràmica”.

El cap de carrera, Emilio Marmaneu, ha mostrat el cartell de la prova acabat d’eixir de la impremta, “dissenyat amb una imatge molt racing”, i ha informat que el pavelló Víctor Cabedo serà el parc d’assistència dels vehicles que correran aquesta prova de 8 trams i 115 quilòmetres cronometrats. Complint amb la normativa de la Federació, el cap de carrera no ha pogut descobrir quins seran els trams d’aquest ral·li que ha qualificat com “dur i competitiu”. No obstant això, ha informat que “el pilot que faça el millor temps en el tram que passarà pel pantà del Sitjar rebrà per part de l’Ajuntament d’Onda un trofeu de material ceràmic al cotxe més ràpid”.

Així mateix, ha explicat que espera la participació de 40 pilots “que han d’estar molt ben preparats per superar la prova”, i que la inscripció no es tancarà fins al proper 13 de juny i els equips que vulguen beneficiar-se de descompte hauran de formalitzar-la abans del 6 de juny.

Finalment, Marmaneu ha mostrat el seu agraïment per  la col·laboració en aquesta prova a les 150 persones que vetlaran per la seguretat de la competició membres de Policia Local, Guàrdia Civil, bombers, ambulàncies, grues i radioaficionats, així com el suport dels dos patrocinadors locals d’empreses ceràmiques que enguany participen en la XXVII edició del ‘Rallye de la Cerámica’, BDMED i Nexo.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.