L’alcalde assegura que “estem treballant en els fonaments del projecte de futur d’Onda”

  • L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, assegura en l’acte commemoratiu del dia del treballador que, després de solucionar els ’empastres’ del PP, els socialistes ja construïxen una ciutat amb més oportunitats

 

Huguet ha afirmat en l’acte de commemoració del dia del treballador que l’equip socialista d’Onda, “després de solucionar els empastres que hem heretat del Partit Popular, està treballant en els fonaments d’un projecte ambiciós de futur d’Onda, per  després construir i finalment viure en una ciutat amb moltes més oportunitats”.

010416 Discurso 1 mayo alcalde de Onda Ximo Huguet

L’alcalde socialista ha assegurat que “poc ha canviat a nivell nacional des del  passat 1 de maig, perquè fins que no governe Pedro Sánchez no es derogarà la Reforma Laboral del PP, causant de la precarietat laboral que suportem a Espanya”. No obstant això, ha afegit, “amb el canvi a nivell autonòmic i local hem aconseguit donar un gir a les polítiques socials i municipals per mitjà d’iniciatives que hem dut a terme des de l’administració”.

El secretari general dels socialistes i alcalde d’Onda ha desgranat en l’acte de l’1 de maig les mesures en funcionament més destacades des que governa a Onda i ha avançat que, en els pròxims dies, l’Ajuntament crearà una partida pressupostària amb 150.000 euros per posar en marxa una Brigada Verda Municipal que ajudarà a mantindre i netejar l’entorn forestal, alhora que servirà per al manteniment de la ciutat. De la mateixa manera, Ximo Huguet ha destacat que l’equip de govern socialista de l’Ajuntament d’Onda avança cap a l’economia verda a través del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica. “Estem elaborant un estudi per utilitzar la massa forestal dels pobles que conformen el Consorci per la biomassa, la qual cosa possibilitarà una major sostenibilitat del nostre entorn i la creació de llocs de treball”, ha assenyalat Huguet.

També ha posat en relleu altres mesures com el Pla local de Rehabilitació d’Habitatges, les ajudes a la contractació de fins a 1.500 euros o la sol·licitud de 5 milions d’euros a la Unió Europea a través dels fons FEDER.

Finalment, Huguet ha recordat que des del consistori s’ha activat els mecanismes necessaris per a combatre l’exclusió social per mitjà del servici gratuït que presta l’Oficina d’Intermediació Hipotecària; s’està garantint la igualtat social també en el sector de l’educació, amb les ajudes de la Xarxa Llibres o el xec transport a la Universitat; i es fomenta la participació ciutadana amb els Pressupostos Participatius o la campanya de proximitat ‘l’alcalde al barri’, “amb la que hem pogut conèixer i donar resposta a les necessitats dels ciutadans”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.