L’Ajuntament d’Onda treballa per la integració de les persones malaltes mentals

  • Aguilella es reuneix amb la Fundació Primavera per establir mecanismes de col·laboració entre ambdues entitats i lluitar per la integració social i laboral dels usuaris onders del centre

L’Ajuntament d’Onda intensifica la coordinació amb la Fundació Primavera per fomentar la inserció i integració social i laboral d’aquells usuaris onders amb malalties mentals. A la reunió han assistit la tinent d’alcalde de Política Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, acompanyada per dos tècnics municipals, així com la coordinadora tècnica, Salomé Castelló, i la tècnic d’orientació i inserció soci laboral de la Fundació Primavera, M. Luz Navarro.

030516 Reunión Fundación Primavera

L’equip de govern liderat per Ximo Huguet està compromès en la lluita per normalitzar la vida de les persones amb malalties mentals i considera prioritari realitzar accions inclinades a la seva rehabilitació psicosocial i inserció sociolaboral. Amb aquest objectiu, Aguilella ha explicat que “durant la trobada s’han establit mecanismes de col·laboració entre ambdues entitats i s’han abordat diferents línies de treball, posant èmfasi en la integració dels malalts mentals en el seu entorn proper, per evitar l’exclusió i facilitar el seu accés al mercat laboral”.  D’aquesta manera, la tinent d’alcalde ha afirmat que l’Ajuntament completa la labor que realitza la Fundació amb aquestes persones, integrant-les en la xarxa de voluntaris del municipi. “D’aquesta manera el consistori suma al seu programa del voluntariat a persones que, per un motiu o un altre, es troben en situacions de carència, i els permet, no sols millorar la seva autoestima, si no també implica la seva millora a nivell familiar, social i laboral”, ha conclòs Mari Carmen Aguilella.

 

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.