L’Ajuntament d’Onda presenta una oferta cultural de gala per al mes de maig

  • Els actors José Corbacho i Álex Martínez actuaran el proper 14 de maig sumant taules i humor en el Teatre Mònaco
  • El divendres, inclosa en el cicle ‘Onda negra’, la ciutat gaudrià d’una gran gala del cine espanyol que comptarà amb la presència dels actors abans de la projecció de la pel·lícula ‘El clavo de oro’

José Corbacho i Álex Martínez són dos dels noms propis que completen la intensa programació que des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, dirigida per la tinent d’alcalde Encarna Ribes, s’ha dissenyat per al mes de maig.

El dissabte 14 de maig, a les 22.30 hores, el Teatre Mònaco acollirà l’actuació dels televisius actors, que oferiran un espectacle ple de comèdia on la rialla serà la gran protagonista. José Corbacho va saltar a la fama amb la companyia de teatre ‘La Cubana’ i és una de les personalitats més carismàtiques en l’humor actual al nostre país, una imatge aconseguida gràcies també a les seves col·laboracions amb Andreu Buenafuente i Berto Romero al programa ‘Buenas noches y Buenafuente’, així com per la seva participació com jurat de la tercera i quarta temporada de ‘Tu sí que vales’. A l’actor català li acompanya Álex Martínez, el qual ha sigut finalista del concurs de monologuistes d’Andreu Buenafuente al programa  ‘En el aire’.

Les venda d’entrades per a aquesta actuació, el preu de la qual és de 12 euros anticipadament i 16 euros el dia de l’espectacle, serà en les taquilles del Mònaco el dijous 12 i el divendres 13 de 17 a 20 hores, i el  dissabte 14 de 20 a 22.30 hores. Des d’avui es poden adquirir també a través de la plataforma online www.entradascastellon.com amb unes despeses de gestió de 1,5 euros.

La variada agenda cultural de maig de l’Ajuntament d’Onda inclou aquesta proposta, a la que en els propers dies se sumaran una llarga llista en què no faltarà cine, música o lectura. A partir de demà i fins al 15 de maig, Onda es convertirà per primera vegada en seu del festival CastellóNegre oferint als onders amants del gènere negre múltiples activitats de totes les arts. En aquest sentit, Ribes ha destacat que la ciutat acollirà aquest divendres, a les 20 hores, una gran gala del cine espanyol amb la projecció de la pel·lícula ‘El calvo de oro’. El hall del Mònaco es vestirà amb una estora roja i un divertit photocall per rebre els actors del repartiment Blanca Jara, Juanjo Artero, Jesús Olmedo i Antonio del Real, que atendran els seus fans i es faran fotos amb ells.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.