L’Ajuntament d’Onda busca fórmules per pagar el menjador social infantil de 2014

  • El Partit Popular no va abonar 9.501,55 euros a la Parroquia San Bartolomé en concepte de factures presentades a l’octubre de 2014

Els serveis municipals de l’Ajuntament d’Onda estàn estudiant possibles fórmules per poder abonar a la Parroquia San Bartolomé 9.501,55 euros en concepte de factures impagades pel Partit Popular, corresponents al menjador social infantil dels mesos de juliol i agost de 2014. “Si no s’aprova abans la modificació de crèdits, que contempla el pagament d’aquestes factures, ens veurem obligats a pagar amb diners d’altres partides de Serveis Socials”, ha informat la tinent d’alcalde de Política Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella.

D’aquesta manera, l’equip de govern socialista busca una solució per fer front a aquestes factures que el Partit Popular “incomprensiblement no va pagar”. En aquest sentit, la tinent d’alcalde ha recordat que l’anterior equip de govern es va comprometre a finançar el 100% d’aquest cost i no va complir amb la seva responsabilitat. “El PP  no va abonar cap import a la Parroquia San Bartolomé, malgrat que l’Ajuntament va rebre una subvenció de la Conselleria de Benestar Social per valor de 5.482,55 euros, amb la que es cobria les necessitats de 30 dels  xiquets que van assistir durant els mesos de juliol i agost d’aqueix any al menjador social infantil i a l’Escola d’estiu”, ha assegurat la tinent d’alcalde.

Finalment, Aguilella ha criticat les mentires del Partit Popular, que intenta confondre als onders amb la data de presentació de les factures del menjador infantil. Tal com ha mostrat la tinent d’alcalde a les càmeres de televisió durant la roda de premsa d’avui “les factures van entrar en el registre de l’Ajuntament a l’octubre de 2014, quan governava el Partit Popular, i corresponien als aliments i nòmines dels monitors que van atendre a 45 xiquets, d’entre 3 i 16 anys”. Segons Mari Carmen Aguilella “aquests documents destapen les mentires d’un Partit Popular que ha intentat a la desesperada desviar l’atenció de l’assumpte, en comptes de reconèixer el seu error i donar explicacions a la Parroquia San Bartolomé i als ciutadans”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.