El Pacte Territorial per l’Ocupació sorteja “Producte Local Km0”

  • Els clients que compren productes sota aquest segell de qualitat 100% autòcton participaran en sortejos de nits d’estada en cases rurals i lots de productes artesanals

El president del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica, Ximo Huguet, ha anunciat que el Consorci realitzarà sortejos promocionals i participa en fires locals per donar més visibilitat a la marca ‘Producte Local Km0’. Mitjançant aquestes accions, Huguet assegura que es promouen els productes de proximitat i s’impulsa la producció agroalimentària dels municipis que formen part del Consorci, “de manera que s’acosta més als consumidors, ja siga en venda directa o a través del comerç local”.

Entre els clients que hagen comprat productes sota el segell de qualitat cent per cent autòcton en els establiments col·laboradors en la promoció, se sortejaran periòdicament nits d’estada en cases rurals i lots que poden contenir melmelades, patés, sucs, vins i olis artesanals. Les paperetes es repartiran en els punts de vendes i, tant les bases, el llistat dels establiments col·laboradors, com els lots a sortejar es publicaran a la web del Consorci (www.pacteceramic.es) i a la pàgina de Facebook ‘Proyecto Kilómetro 0’.

Així mateix, l’alcalde d’Onda i president del Pacte Territorial, Ximo Huguet, ha explicat que es continua participant en les fires locals dels municipis del Consorci. “D’aquesta manera, s’està promocionant els productes i propiciant punts de trobada que generen sinergies i coneixement entre les 180 empreses i entitats adscrites”, ha conclòs.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.