El Mercat Municipal d’Onda es vesteix de llarg aquest divendres per atendre els seus clients

  • Els comerciants posen en pràctica la formació que han rebut de l’Ajuntament sobre presentació de productes i a la vesprada el grup local Colombo amenitzarà l’esdeveniment

Aquest divendres, de 8 a 14 hores i de 17 a 20 hores, els comerciants del Mercat Municipal d’Onda posaran en pràctica tota la formació que han rebut per part de l’Ajuntament sobre presentació i posicionament de productes al punt de venda. En aquesta activitat, els venedors i venedores es vestiran de llarg per atendre als clients com es mereixen i decoraran els seus llocs per a fer-los més atractius i estimular les vendes. A la vesprada, de 18 a 20 hores, l’esdeveniment estarà amenitzat amb música instrumental en directe a càrrec del grup local Colombo.

Aquesta acció s’inclou en el pla elaborat per l’equip de govern en coordinació amb la Cambra de Comerç  i se suma a les campanyes de dinamització comercial que impulsa el consistori. El tinent d’alcalde de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha assegurat que la potenciació del Mercat Municipal i l’ocupació total dels llocs que es troben buits en l’actualitat es troben entre les seves prioritats. Per a l’equip de govern “el comerç és clau per a l’activitat econòmica i la generació d’ocupació a Onda”. Per això, la regidoria de Dinamització Econòmica que lidera Badenas “intenta fomentar l’esperit emprenedor, estudia com posicionar Onda com a capital comercial comarcal i busca fórmules perquè el comerç local millore en tots els aspectes, apostant per una modernització i professionalització del sector, que atraga a més  visitants a la nostra ciutat”.

Ángel Badenas en visita al Mercado Municipal Ayuntamiento Onda

Licitació de llocs

Ángel Badenas també ha informat que els comerciants interessats a ocupar els 6 llocs fixos vacants en el Mercat Municipal tenen de temps fins a l’1 de juny per a presentar les pertinents instàncies i tramitar la documentació necessària, a través del Servei d’Atenció i Tramitació (SAT).

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.